PSD, despre bugetul pe 2023: „Am respins populismul și nu am căzut în patima austerității practicată de unele partide de dreapta”
Paul Stanescu / stiri Paul Stanescu
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a transmis joi, 15 decembrie, că bugetul adoptat pentru 2023 este unul care „protejează românii”, și că „am respins populismul”. Acesta a trimis însă înțepături către vechea coaliție. Concret, acesta a subliniat că „nu am căzut în patima austerității, pe care au ...
Paul Stănescu, despre votul pentru Schengen: „Austria a trădat regulile și spiritul de solidaritate al UE”
Joi, 08 Decembrie 2022, ora 20:29 - Paul Stănescu, despre votul pentru Schengen: „Austria a trădat regulile și spiritul de solidaritate al UE”
Paul Stanescu / stiri Paul Stanescu
Secretarul general al PSD Paul Stănescu a transmis joi, 8 decembrie, un comunicat în care subliniază că România are „obligația” să nu uite poziția sfidătoare a cancelarului Austriei de...
Paul Stănescu, laudă ”viziunea” PSD privind pensiile: „Am ieșit din spirala populistă și am luat decizii optime”
Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 14:59 - Paul Stănescu, laudă ”viziunea” PSD privind pensiile: „Am ieșit din spirala populistă și am luat decizii optime”
Paul Stanescu / stiri Paul Stanescu
Secretarul general al PSD Paul Stănescu a transmis marți, 22 noiembrie, că partidul din care face parte a demonstrat că „are o viziune corectă și mai realistă asupra creșterii...
Paul Stănescu, despre reglementarea pieței în energie: „O bilă albă pentru coaliție și relația dintre noi; Liberalizarea a fost un eșec”
Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 11:08 - Paul Stănescu, despre reglementarea pieței în energie: „O bilă albă pentru coaliție și relația dintre noi; Liberalizarea a fost un eșec”
Paul Stanescu / stiri Paul Stanescu
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că liberalizarea pieței de energie „a fost un mare eșec” și că din aceasta ar fi profitat speculanții. Liderul PSD mai afirmă că...
Paul Stănescu despre aderarea României la Schengen: „USR-ului ar trebui să-i fie rușine”
Vineri, 21 Octombrie 2022, ora 11:46 - Paul Stănescu despre aderarea României la Schengen: „USR-ului ar trebui să-i fie rușine”
Paul Stanescu / stiri Paul Stanescu
Secretarul general al PSD Paul Stănescu a transmis vineri, 21 octombrie, într-un comunicat, că Olanda „subminează ideea solidarității europene” pentru fiecare zi în care România nu se...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Paul Stanescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Paul Stanescu
Paul Stanescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Paul Stanescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.