Constantin Iancu si-a dat demisia din PD-L Dolj

Joi, 26 Februarie 2009, ora 13:25
1658 citiri
Constantin Iancu si-a dat demisia din PD-L Dolj

Constantin Iancu, democrat-liberalul care este cercetat penal pentru lipsire de libertate, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte executiv al filialei PD-L Dolj.

Liderul PDL Emil Boc a cerut, miercuri, filialei Dolj sa-l excluda din partid pe Constantin Iancu, zis "Dom' Costel", directorul Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF).

Potrivit liderului PD-L Dolj, Radu Berceanu, excluderea lui Iancu ar fi urmat sa fie discutata sambata.

Intr-un comunicat al Biroului de presa al PD-L Dolj se mentioneaza faptul ca Iancu Constantin a renuntat de asemenea la calitatea sa de membru.

Demisia acestuia survine la o zi dupa ce Constantin Iancu a renuntat si la postul de director al Agentiei Nationale pentru Imbunatatiri Funciare.

"Mi-am depus demisia din partid din acelasi motiv pentru care am plecat si de la ANIF. Nu vreau sa tarasc partidul intr-un scandal mediatic si sa il trag dupa mine. Vreau sa imi rezolv problemele personale", a declarat Constantin Iancu, pentru NewsIn.

Directorul demisionar de la ANIF a mai precizat, ca cel mai probabil, locul sau la Agentia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare va fi preluat de Cornel Popa, actualul director al Directiei Agricole si Dezvoltare Rurala Dolj.

Constantin Iancu a fost numit sef al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare din cadrul Ministerului Agriculturii in data de 18 februarie. Propunerea a fost facuta de Consiliului de Administratie al ANIF si a fost aprobata, prin act administrativ, de ministrul Ilie Sarbu.

Iancu este cercetat penal pentru rapire

Constantin Iancu, fostul sef al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare, a fost acuzat de un om de afaceri craiovean de sechestrare de persoane. Acesta sustine ca a fost sechestrat de Iancu si pus sa semneze acte prin care ceda actiunile la firma sa.

Iancu neaga acuzatiile care i se aduc, insa recunoaste ca este urmarit penal de DIICOT Craiova pentru rapirea omului de afaceri Andrei Alexandru si a sotiei acestuia.

Procurorii de la combaterea Crimei Organizate sustin ca Iancu va fi trimis in judecata in scurt timp. In ciuda scandalui, Iancu a fost cooptat in echipa PDL si numit sef al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare.

La scurt timp dupa izbucnirea scandalului, Iancu si-a dat demisia din functia de sef al ANIF iar aceasta a fost acceptata.

"Postul de la ANIF a fost unul extrem de bun si probabil alte persoane il vanau", a declarat Iancu, pentru Antena 3.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Constantin Iancu, #demisia PDL Dolj , #stiri PDL
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
CU CAT MAIMUTA SE URCA MAI SUS IN COPAC, I SE VEDE CE ARE MAI URAT !