Ce i-a cerut Radu Drăgușin selecționerului Edi Iordănescu: ”Sper să se întâmple la fel”

Marti, 26 Martie 2024, ora 08:21
1869 citiri
Ce i-a cerut Radu Drăgușin selecționerului Edi Iordănescu: ”Sper să se întâmple la fel”
Radu Dragusin FOTO facebook

Fotbalistul Radu Drăguşin a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Madrid, că meciul amical dintre naţionalele României şi Columbiei îi va ajuta pe el şi pe colegii săi în perspectiva participării la EURO 2024.

"E un amical care ne va folosi, cu un adversar foarte puternic şi în formă, cu jucători valoroşi. Şi sunt sigur că acest joc ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO. Este cea mai în formă naţională din lume, cu 20 de meciuri fără înfrângere, aşa că ne va oferi un meci foarte puternic. Pentru mine e foarte important să joc cât mai mult. În primul meci amical am jucat de la început, acum sper să se întâmple la fel. Pentru că e important pentru mine să am minute în picioare", a menţionat el.

Columbianul Luis Diaz (Liverpool) este pericolul numărul unu în meciul de marţi seara, susţine Drăguşin

"Putem spune că e cel mai reprezentativ şi mai în formă jucător al lor. E cel mai valoros şi cu siguranţă e jucătorul care ne poate pune cele mai multe probleme. Joacă la cel mai înalt nivel. Dar asta e un lucru bun, pentru că va fi un test important pentru noi", a menţionat fundaşul lui Tottenham.

"Simţim suportul fanilor naţionalei din ultima perioadă, este o senzaţie incredibilă să ştii că şi în deplasare ai aproape 20.000 de oameni care vin să se susţină. Este o motivaţie în plus, însă, în acelaşi timp, şi o responsabilitate foarte mare", a adăugat el.

Prezenţa foştilor selecţioneri Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu în delegaţia României pentru această partidă reprezintă o motivaţie în plus pentru "tricolori". "Au venit cu noi, e un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezenţă aici este o motivaţie în plus", a precizat Radu Drăguşin.

Echipa naţională de fotbal a României dispută un al doilea meci de pregătire înaintea participării la EURO 2024, marţi, de la ora 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, contra selecţionatei Columbiei. Într-un meci amical desfăşurat, vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti, România a terminat la egalitate cu echipa Irlandei de Nord, scor 1-1.

Pierdere pentru România la Euro 2024. Selecționerul Iordănescu: ”Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine”
Pierdere pentru România la Euro 2024. Selecționerul Iordănescu: ”Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine”
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, i-a transmis internaţionalului Olimpiu Moruţan că este alături de el, după accidentarea gravă suferită de...
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu...
#Radu Dragusin, #romania columbia, #selectioner, #Edi Iordanescu , #stiri fotbal