Trucul controversat folosit de un cuplu pentru a mânca la restaurante. "Trebuie să economisești bani cumva"

Vineri, 15 Martie 2024, ora 22:11
5561 citiri
Trucul controversat folosit de un cuplu pentru a mânca la restaurante. "Trebuie să economisești bani cumva"
Cuplu care mănâncă la restaurant FOTO Pixabay

Având în vedere că economia este într-o situație proastă și că mulți se confruntă cu dificultăți financiare, oamenii fac economii cum pot. Mulți au ales să nu mai iasă în oraș să mănânce, în timp ce alții încearcă să facă acest lucru în cel mai prietenos mod posibil cu bugetul.

Un cuplu a împărtășit modul controversat, dar eficient, prin care economisește bani atunci când iese la restaurant.

Pe măsură ce costul vieții continuă să crească, iar salariile stagnează, oamenii au devenit mai inovatori pentru a ajunge la sfârșit de lună.

După cum a spus Hadassah Moore, creatoare de conținut pe TikTok, "Trebuie să economisești bani cumva".

Ea și partenerul ei au împărtășit o metodă interesantă pe care o folosesc pentru a economisi bani când mănâncă în restaurante.

"Tactica noastră de economisire a banilor este să împărțim o băutură reîncărcabilă atunci când ieșim la restaurant", a spus Moore.

Într-un videoclip filmat la The Diner din Sevierville, Tennessee, Moore și partenerul ei pot fi văzuți stând la o masă care are o singură ceașcă de cafea. Partenerul ei o ridică și ia o înghițitură, apoi o pune jos înainte ca ea să îi urmeze exemplul.

Deși "tactica" lui Moore poate părea neconvențională sau chiar controversată pentru unii, majoritatea covârșitoare a utilizatorilor de pe TikTok care au comentat au considerat că a fost o idee excelentă. Mulți au recunoscut chiar că au făcut același lucru.

"Am făcut acest lucru când eram la început, pentru că eram faliți", a spus o persoană. "Acum o facem din nou".

„Cu prețurile pentru băuturi carbogazoase în ziua de azi, facem același lucru. 4 dolari pentru o băutură este absurd!”, a remarcat cineva altcineva.

Alții și-au împărtășit propriile tactici de economisire a banilor în secțiunea de comentarii.

„Tactica noastră de economisire a banilor este că amândoi comandăm apă,” a spus o persoană. „Sfat de profesionist: comandă apă și adu plicuri de arome când ieși să mănânci,” a sugerat o altă persoană.

TSG Wealth Management a analizat tendința descrescătoare a mersului la restaurant și a raportat datele furnizate de NPD Group care arată că „aproximativ 82% dintre mese și gustări sunt preparate acasă — semnificativ mai mult decât acum un deceniu.”

În timp ce există diverse motive pentru care oamenii mănâncă mai puțin în oraș, costul pare să fie cel mai semnificativ.

„O masă la restaurant a fost întotdeauna un lux, costând în mod tradițional de aproximativ de trei ori mai mult decât o masă gătită acasă,” a notat TSG Wealth Management.

„Dar prețul unei mese la restaurant a crescut mult mai rapid decât prețul unei mese gătite acasă în ultimii ani, ceea ce ar putea inspira mai multe persoane să-și însușească cunoștințe de gătit.”

În timp ce ideea lui Moore este inteligentă, ea creează inconveniente majore pentru ospătari.

Chiar dacă nu se pot blama clienții pentru că găsesc modalități de a economisi un pic de bani în timp ce se bucură în continuare de o seară în oraș, comandarea unei singure băuturi pentru două persoane face munca ospătarului mai grea, scrie yourtango.com.

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
Fondul Monetar Internațional a luat în vizor trei dintre cele mai dezvoltate țări din Europa. Avertisment transmis și obiective clare trasate
Fondul Monetar Internațional a luat în vizor trei dintre cele mai dezvoltate țări din Europa. Avertisment transmis și obiective clare trasate
Italia şi Franţa ar trebui să reducă cheltuielile mai repede decât intenţionează în prezent, pentru a ţine datoriile publice sub control, în timp ce Germania ar trebui să aloce fonduri...
#restaurante, #trucuri, #economii, #cuplu , #stiri sociale