Cine e și cum arată cea mai căutată româncă din America. Ce lucruri de valoare i-a furat unei vedete de la Hollywood FOTO

Luni, 06 Noiembrie 2023, ora 19:52
4241 citiri
Cine e și cum arată cea mai căutată româncă din America. Ce lucruri de valoare i-a furat unei vedete de la Hollywood FOTO
Lilly Collins, în ziua nunții

Autorităţile americane caută o femeie care ar fi furat bijuterii şi carduri de credit din dulapurile unui hotel spa şi studio de yoga din West Hollywood, inclusiv verigheta actriţei Lily Collins, vedeta din serialul „Emily in Paris”, potrivit Departamentului şerifului din comitatul Los Angeles, scrie latimes.com.

Suspecta Andreea Cătălina Roşca, în vârstă de 34 de ani, călătoreşte prin ţară comiţând infracţiuni similare, a precizat departamentul şerifului într-un buletin postat pe reţelele de socializare. Anchetatorii cred că aceasta este asociată cu grupări specializate în furt din România, se arată în comunicat.

Lui Collins, care s-a numărat printre victime, i-au fost furate verigheta, inelul de logodnă şi câteva electronice din dulapurile hotelului în luna mai, potrivit TMZ. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialul Netflix "Emily in Paris".

Hotelul, care a fost jefuit în două ocazii, nu a fost identificat de departamentul şerifului sau de TMZ.

Potrivit departamentului şerifului, Roşca are o carte de identitate falsă din statul Washington, pe care figurează numele Nicole Morri. A fost emis un mandat de arestare pe numele ei.

Oricine are informaţii a fost rugat să-l contacteze pe detectivul Brandon Zeff de la secţia şerifului din West Hollywood.

Potrivit autorităților din SUA, Roşca are o carte de identitate falsă din statul Washington, pe numele Nicole Morri.

Andreea Roșca (foto jos) este descrisă de americani ca fiind o femeie albă, de 34 de ani, cu înălțimea de 1,55 metri, 45 de kilograme, părul negru și ochi căprui.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#romanca, #America, #furt, #vedeta, #Hollywood , #stiri externe