Nou la LINK Academy: Program de un an de zile - Python Development

Advertorial
Joi, 25 Iunie 2020, ora 08:00
13075 citiri
Nou la LINK Academy: Program de un an de zile - Python Development
Cursurile de la noul program Python Development se pot urmari traditional in sali de clase

LINK Academy are vesti importante pentru toti cei care vor sa devina programatori de succes.

Datorita cresterii cererii de programatori Python de calitate pe piata IT si a dorintei celor interesati de aceasta ocupatie sa dobandeasca toate abilitatile necesare intr-un singur loc, aceasta institutie educationala internationala a initiat un program educational nou de un an de zile - Python Development.

Cursurile de la acest program se vor desfasura in clasele LINK Academy dotate cu cel mai modern echipament. Pregatirea dureaza in total 252 de ore si include numeroase servicii gratuite, cursuri de limba engleza si germana, precum si posibilitatea de a dobandi certificate recunoscute pe plan international.

LINK Academy ne-a informat ca datorita nivelului ridicat de capacitati tehnice si nevoii de spatiu necesare pentru desfasurarea cursului de programare Python, numarul de locuri este strict limitat si toti cei interesati trebuie sa se inscrie din timp.

Tehnologie rentabila folosita de cele mai mari companii si organizatii

Python este momentan cel mai popular limbaj de programare conform indicelui celei mai mari asociatii de experti IT - IEEE Computer Society. Popularitatea sa este confirmata si de pozitia cea mai inalta in sondajele TIOBE Index si Stack Overflow, de numarul imens de proiecte GitHub care il folosesc, precum si de faptul ca, deja de cativa ani, acesta este limbajul de programare pe care dezvoltatorii vor sa-l invete cel mai mult.

Calitatea limbajului de programare Python este dovedita de faptul ca il folosesc cateva dintre cele mai mari organizatii si companii din lume. Printre acestea se numara: Google, Facebook, Wikipedia, NASA, CERN, Amazon, Spotify, Mozilla, Dropbox.

La noi cererea de acesti experti este tot mai mare, asadar si salariile programatorilor Python sunt printre cele mai mari din regiune - de la 900Euro pentru juniori pana la peste 2600Euro, cat castiga lunar seniorii (salariile in strainatate sunt mult mai mari).

Usor de invatat si foarte distractiv de utilizat

Numele acestui limbaj provine de la serialul britanic de comedie "Monty Python's Flying Circus". Guido van Rossum, cel care a inceput dezvoltarea acestei tehnologii, a dorit sa sublinieze principalul obiectiv pe care l-a urmarit prin crearea unui limbaj nou - programarea sa fie la fel de distractiva ca acest serial.

Python se invata usor. Sintaxa sa este proiectata astfel incat sa fie lizibila si simpla si sa semene mult cu limba engleza obisnuita. Numarul de functii este mic, asadar crearea primelor programe necesita foarte putin efort. De aceea, nici nu este de mirare ca Python se numara printre cele mai populare limbaje de programare de inceput care se invata in scoli si universitati, adesea fiind invatat si de programatorii care vor sa mai invete un al doilea sau al treilea limbaj de programare.

Pregatire completa pentru a va gasi un job in mai putin de un de zile

Scolarizarea la LINK Academy va ofera cele mai noi cunostinte pentru un nou job si, in acelasi timp, va pregateste in totalitate pentru a iesi pe piata.

Cursantii vor avea sansa de a invata dupa un plan si o programa foarte moderne si de a se pregati pentru joburi foarte bine platite in domenii ca web si API development, data science, automatizarea sistemului, machine learning, robotica, inteligenta artificiala, crearea jocurilor etc.

In calitate de cursant LINK Academy, primiti gratuit si cursuri facultative de limba engleza si germana pe toata durata pregatirii si multe alte servicii educationale care va ofera posibilitatea de a castiga experienta.

In plus, Centrul pentru dezvoltarea carierei LINK Academy, ale carui servicii sunt gratuite, va va ajuta sa luati legatura cu cei mai buni angajatori si sa luati cele mai profitabile decizii.

Inscrieti-va la timp - numarul de locuri este limitat

Cursurile de la noul program Python Development se pot urmari traditional in salile de clase dotate cu echipament modern la sediul LINK Academy din Bucuresti. Scolarizarea in cele mai moderne conditii limiteaza numarul de locuri disponibile la acest departament.

De aceea nu pierdeti timpul, inscrieti-va cat mai repede si deveniti un programator care nu asteapta dupa un job foarte bine platit.

Cât de greu este pentru un angajator să concedieze un angajat. Topul schimbărilor legislative care avantajează salariații
Cât de greu este pentru un angajator să concedieze un angajat. Topul schimbărilor legislative care avantajează salariații
Schimbările legislative pot avea și beneficii pentru contribuabili. De exemplu, modificările aduse în codul muncii și în legislația din acest domeniu din ultimii ani pot avantaja angajații,...
Lupta împotriva cancerului, mai ușoară cu ajutorul AI. Un mare spital din România cumpără un soft care va face în 30 de minute ce făcea un medic în câteva ore
Lupta împotriva cancerului, mai ușoară cu ajutorul AI. Un mare spital din România cumpără un soft care va face în 30 de minute ce făcea un medic în câteva ore
Cel mai mare spital din județul Galați va avea, în curând, soft pe bază de inteligență artificială, care va ajuta la tratarea cancerului. Softul va fi achiziționat cu bani de la bugetul...
#cursuri, #programa scolara, #echipament, #dezvoltarea carierei, #servicii, #angajatori, #inteligenta artificiala , #cursuri
Comentarii