Reduceri de 15% la manuale, la Targul "Didactic Expo 2008"

Joi, 04 Septembrie 2008, ora 09:53
1768 citiri
Reduceri de 15% la manuale, la Targul "Didactic Expo 2008"

La Teatrul National Bucuresti s-a deschis targul de rechizite "Didactic Expo 2008" la care elevii isi pot gasi ghiozdane, manuale, materiale didactice sau uniforme pe toate gusturile.

Desi foarte atractive si unele chiar spectaculoase, nu toate sunt insa convenabile ca pret si parintilor, acestia preferand mai degraba supermarketurile, scrie Gandul online.

Cu toate acestea, la Didactic Expo copiii pot gasi ghiozdane foarte moderne la preturi care pleaca de la 20 lei si ajung pana la 65 lei. Cele din urma au insa un compartiment pentru laptop, pentru CD player, tot felul de buzunare secrete si rezista cativa ani buni.

Elevele mai mici prefera troller-ul Barbie, care este roz si nu mai trebuie carat in spate. Adolescentele care prefera gentile vor gasi cu siguranta modele foarte atractive de genti sau traistute, la preturi cuprinse intre 12 si 60 lei.

Un mare avantaj de care veti beneficia daca va veti pregati de noul al scolar la targul de la Teatrul National este reducerea de 15% la manualele scolare. Cu toate acestea, daca vreti sa cumparati toate manualele pentru intregul an scolar trebuie sa platiti cel putin 200 de lei.

Urmeaza culegerile, cartile cu referate, antologiile de texte si cartile cu lecturile obligatorii, care costa destul de mult. Daca vreti sa achizitionati si softurile educationale, atat pentru clasele I-VIII, cat si pentru liceu, trebuie sa mai platiti intre 44 si 99 lei.

Intuitext ofera un produs special, "Gazeta matematica", care este editia electronica a celebrei reviste si care cuprinde toate numerele aparute din 1895 pana in prezent, in Romania, la pretul de 350 lei.

O oferta aparte este cea a uniformelor, dar nu de orice fel, ci personalizate, o uniforma completa ajungand pana la 150 de lei. Cele mai atractive raman insa standurile cu jucarii educative puse la dispozitie pentru micutii care merg la gradinita.

Targul se desfasoara pana duminica 7 septembrie la etajul trei al galeriilor Artexpo, din cadrul TNB.

CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi...
#targ, #rechizite, #Didactic Expo 2008, #uniforme , #invatamant