Cheia succesului in muzica, vlogging si gazetarie

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 11:42
1047 citiri
Cheia succesului in muzica, vlogging si gazetarie

Marti, 20 septembrie 2016, continua la Bucuresti seria de toamna-iarna a Conferintelor BookLand Evolution, cel mai amplu proiect socio-cultural, care ofera liceenilor si studentilor o oportunitate inedita de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experiente personale si interactiune directa cu personalitati marcante din Romania.

Tinerii cu varste intre 14-24 ani sunt asteptati sa isi cunoasca modelele, care ii vor incuraja si motiva prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 14:30 - 16:30, la Facultatea de Marketing - ASE (sala Aula Magna).

In aceasta a doua zi a Conferintelor, invitatii speciali sunt: Florin Grozea - artist & producator muzical, Mikey Hash - vlogger, Mirela Neagu & Razvan Lutac - jurnalisti.

"Sfatul meu este sa nu faci ca mine sau ca ceilalti care iti vorbesc...ci altfel. E bine sa asculti, sa citesti, sa evoluezi. Dar e bine si sa ai semne de intrebare - pentru ca numai tu stii ce e important pentru tine. Astfel vei fi mai greu de manipulat. Si iti vei gasi mai usor drumul in viata!" declara Florin Grozea.

"Lucrurile evolueaza rapid - ceea ce fac eu azi pur si simplu nu exista acum 5 ani. Nu a existat atunci o facultate de vlogging, care sa ma ajute sa ma pregatesc. Asadar important e sa te concentrezi pe scop si nu pe drumul inspre a-l atinge. Cauti, citesti, te informezi despre lucrurile care iti plac. Daca vrei, se poate!" spune Mikey Hash.

"Jurnalismul de investigatie te transforma intr-un fel de Sherlock Holmes in cautarea adevarului. Ai nevoie de mult curaj si incredere, ca sa treci prin incercarile si indoielile care te asteapta. Cel mai mic detaliu conteaza iar rezultatul final al anchetei - daca nu se bazeaza pe fapte reale - poate fi atacat de partea adversa. In meseria aceasta respectul fata de audienta inseamna sa stii sa asculti si sa citesti printre vorbe si randuri, sa analizezi corect informatii incomplete." considera Mirela Neagu & Razvan Lutac.

Participarea la conferinte este GRATUITA.

BookLand pune la dispozitia tinerilor si platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in varii companii / organizatii din Romania.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de 600 zile, care a vizitat anual peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferinte BookLand Evolution si platforma inPractica.ro completeaza abordarea social-educationala asumata.

Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
#conferinte Bookland Bucuresti 2016, #Conferintele Bookland Evolution 2016 , #studenti