Ce trebuie sa stii inainte de a te culca cu seful

Miercuri, 17 Decembrie 2008, ora 06:36
18003 citiri
Ce trebuie sa stii inainte de a te culca cu seful

Incearca sa fii obiectiva. Este seful tau barbatul pe care ti-l doresti sau, de fapt, ai nevoie de puterea lui?

"Sexul cu conducerea" poate insemna un puseu strasnic de incredere in propria persoana, ca sa nu mai vorbim despre primele pe care ai putea sa le iei pentru ca lucrezi peste program, la prezentarea aceea. Dar, daca dai la o parte toate acestea, cu ce ramai?

"Dar avem atatea in comun...". Aveti, intr-adevar. Locul de munca, pauza de cafea, colegii si faptul ca munciti 14 ore pe zi. Ceea ce inseamna ca niciunul dintre voi nu poate sustine o relatie in afara biroului. Nici nu-i de mirare ca firmele si-au relaxat politica vizavi de relatiile amoroase la birou.

Daca amandoi sunteti singuri, relatia ar putea merge. Sau, cel putin, n-ar trebui sa fie o problema. Cele mai multe companii admit ca 4 din 10 persoane isi intalnesc jumatatea, cu care merg apoi la altar, la birou. Daca, insa, unul dintre voi este casatorit, asteapta-te la dezaprobare generala si, in cel mai bun caz, un transfer.

Potrivit lui Gary N. Powell, autorul cartii "Gender and Diversity in the Workplace", povestile romantice care implica o persoana care ii este sefa celeilalte sau in care unul dintre parteneri accepta sa acorde favoruri sexuale in schimbul avansarii in cariera sunt cele mai periculoase pentru morala unui grup si eficienta unei companii.

Asa ca, daca te afli intr-o asemenea situatie, nu-ti face publicitate! Colegii invidiosi vor cauta si vor gasi dovezi ale tratamentului preferential de care ai parte. Si evita sa folosesti mailul companiei pentru a-ti impartasi iubirea si fanteziile.

Cand relatia se rupe, nu te astepta la vreun sprijin. Seful se va intoarce, inevitabil, impotriva ta, iar colegii ii vor fi loiali celui care le plateste salariile.

Insa, nu-ti pierde increderea. Un studiu realizat de revista Top Sante, in 2006, pe 5.000 de femei, a scos la iveala faptul ca 28% dintre femei facusera sex cu un coleg. 10% facusera sex chiar cu seful. Din aceste 10%, 12% au fost chiar promovate. Dintre acestea, 11% chiar s-au maritat cu seful, relateaza Times.

Eveniment Quarterly Report

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară. Cine este noua lui soție FOTO
Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară. Cine este noua lui soție FOTO
Ronaldo Nazario (47 de ani) s-a însurat ieri cu Celina Locks, un fotomodel brazilian, de 33 de ani, alături de care trăiește de șapte ani. Brazilianul și-a cerut iubita în căsătorie,...
Actrița din România care s-a măritat a treia oară, la 46 de ani. Imagini de la nuntă FOTO
Actrița din România care s-a măritat a treia oară, la 46 de ani. Imagini de la nuntă FOTO
Sâmbătă, 23 septembrie, actrița Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară, la vârstă de 46 de ani, devenind soția lui Cristi Pitulice, un bărbat care nu face parte din lumea mondenă....
#sex, #sef, #birou, #aventura, #pericol, #dezaprobare, #casatorie, #cariera , #sexy