Cele mai grave consecinte ale disfunctiei erectile

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 00:53
6042 citiri
Cele mai grave consecinte ale disfunctiei erectile
Foto: Fox News

Barbatii se confrunta adesea cu o problema neplacuta si jenanta pentru ei, asa cum este disfunctia erectila. Se estimeaza ca 30 de milioane de persoane au aceasta problema sexuala, insa numarul lor ar putea fi mult mai mare.

Din pacate, disfunctia erectila ii chinuie indelung pe barbati, ea aparand in mod repetat si avand un efect foarte neplacut asupra vietii lor sexuale, dupa cum se arata intr-o analiza facuta de experta Laura Berman pentru Fox News. Disfunctia erectila ii afecteaza inclusiv psihic pe acestia, fara ca ei sa se mai poata bucura de placerea sexului alaturi de partenere.

Nu numai viata sexuala e afectata, ci si comportamentul lor intr-o relatie sufera schimbari destul de complexe. Drept consecinta, multe relatii se destrama din acest motiv, caci legatura dintre parteneri se pierde.

Solutia este o comunicare mai buna intre ei, desi la inceput acest proces este unul greu de indeplinit. Un barbat care ii explica femeii iubite ce se intampla cu el si se lasa ajutat de ea va avea numai de castigat, caci amandoi vor gasi cea mai buna cale pentru depasirea impasului.

Cele mai bune solutii

Intr-o astfel de situatie nu sexul sau orgasmul trebuie sa fie preocuparea principala, ci atingerile, masajul senzual, sarutarile si chiar autostimularea. Placerea sexuala se poate obtine in multe feluri, relatia intima clasica fiind doar una dintre ele. Nici jucariile sexuale nu trebuie ignorate. Barbatii se gandesc ca acestea le stimuleaza doar pe femei, ceea ce este gresit.

Alte elemente ce trebuie luate in calcul de cei cu disfunctie erectila sunt viata emotionala si stilul de viata. Numeroase studii facute de experti au aratat ca ea poate fi pusa in legatura cu obezitatea, excesul de alcool, stresul si cu un stil de viata nesanatos. Multi barbati incep sa se confrunte cu disfunctia erectila pe masura ce imbatranesc, iar nivelul testosteronului din corpul lor e tot mai mic.

De fapt, afectiunea de natura sexuala poate indica si probleme de sanatate mult mai grave, inclusiv unele cardiace. Doctorul poate indica solutia cea mai buna, insa sfatul lui trebuie urmat intocmai deoarece medicamentele pot interactiona unele cu altele in mod negativ.

Exercitiile fizice reprezinta o alta solutie recomandata de doctori, caci ele ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. Cei care nu au timp sa faca sport trebuie sa stie ca inclusiv o plimbare ii poate ajuta sa fie intr-o forma mai buna si sa isi imbunatateasca viata sexuala.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#sex dragoste parteneri probleme, #disfunctie erectila sex, #probleme sex disfunctie erectila , #viata sexuala