Dosar penal pentru Episcopul de Giurgiu. Ambrozie a spus că vaccinurile sunt ”expirate”, iar incendiile din spitale sunt ”făcături”

Autor: N.G.
Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 19:58
7134 citiri
Dosar penal pentru Episcopul de Giurgiu. Ambrozie a spus că vaccinurile sunt ”expirate”, iar incendiile din spitale sunt ”făcături”
Episcopul Ambrozie i-a îndemnat pe oameni să nu se vaccineze

Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu a deschis dosar penal în cazul episcopului Ambrozie, care a spus într-o predică de săptămâna aceasta că vaccinurile ar fi ”expirate” și îi îndemna pe oameni să nu se ducă la vaccinare.

IPJ Giurgiu a răspuns la o solicitare a ziarului Libertatea și a confirmat că există un dosar penal deschis la secția de poliție din Călugăreni.

Preasfințitul Ambrozie și-a încheiat predica de Sfânta Parascheva îndemnându-i pe oameni să nu se vaccineze împotriva COVID-19, pe motiv că dozele cumpărate de Guvern sunt expirate.

Dvs. sunteţi tineri şi o să trăiţi şi o să vedeţi cum sfârşesc cei care şi-au bătut joc de români. E o chestiune de timp, ştiţi? Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV, nu vă speriaţi nici de covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate", a spus Ambrozie.

"Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de ţară şi de noi. Vor să promoveze mai mult spitalele private, dar cum se poate duce un om cu pensie mică într-un spital privat? Cum să plătească acolo?", a completat episcopul Giurgiului.

Grele vremuri am ajuns să trăim. Rămâneţi în Biserică şi o să vedeţi că Dumnezeu face minuni. Avem un Patriarh puternic şi un Sinod cu episcopi care se zbat şi sunt alături de preoţi. Să ştiţi că cine te judecă după aparenţa veşmintelor strălucitoare şi aurului de care zic ei că-l purtăm pe veşminte nu cunoaşte cu adevărat Biserica”, şi-a încheiat într-un final predica episcopul Ambrozie.

#ambrozie, #arhiepiscop, #giurgiu, #vaccin, #dosar, #penal , #biserica