Meteo: Vremea face fete-fete

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 10:23
2499 citiri
Meteo: Vremea face fete-fete

Vineri, vremea va fi schimbatoare. Cerul se va umple de nori pe alocuri, vantul se va inteti, iar soarele se va juca de-a v-ati ascunselea.

Temperaturile vor cobori cu 3-4 grade Celsius fata de ziua precedenta, dar iubitorii verii trebuie sa stie ca aceasta se mai intoarce pentru scurt timp: incepand de duminica maximele vor depasi din nou 30 de grade Celsius.

Pana atunci insa ne asteapta o zi de vineri cu multe ploi in nordul Moldovei si la munte, si cu destul soare in rest cat sa nu resimtim venirea toamnei.

La Arad vor si 25 de grade, la Timisoara 26 de grade, la Cluj Napoca 22 de grade, la Craiova 30 de gradem la Brasov 23 de grade, la Constanta 27 de grade, la Galati 28 de grade, la Iasi 23 de grade, iar la Suceava doar 20 de grade Celsius.

In Capitala cerul se va innora in mod repetat pe parcursul zilei, dar sunt sanse minime de ploaie. Maxima la amiaza nu va depasi 28 de grade Celsius, valoare ce depaseste media climatologica a acestei zile.

Cei care se mai afla in vacanta pe litoral se vor bucura de o zi frumoasa si destul de calda, cu o maxima de 27 de grade. Vantul insa le va cam da de furca.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea septembrie , #meteo