Meteo: Vremea ne ofera un bis

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 09:58
2404 citiri
Meteo: Vremea ne ofera un bis
Foto: iwritealot.com

Ziua de vineri va fi, din punct de vedere meteo, o copie fidela a celei de joi. Precipitatile se mentin sub forma de ploi si lapovita in majoritatea regiunilor, in timp ce la munte va fulgui in special pe timpul noptii.

Va fi destul de frig, cerul se va mentine mai mult noros, iar maximele nu vor depasi 9-10 grade Celsius. Vantul se va agita usor, dar nu prea mult.

La Arad vor fi 6 grade, la Timisoara 7 grade, la Cluj Napoca 4 grade, la Craiova 8 grade, la Brasov 3 grade, la Giurgiu 8 grade, la Constanta 8 grade, la Galati 7 grade, la Iasi 5 grade, iar la Suceava tot 5 grade Celsius.

In Capitala - nimic nou din punct de vedere meteo, poate doar cantitatea de precipitatii se va reduce. La amiaza nu vor fi mai mult de 8 grade Celsius.

In weekend, vremea se va mai incalzi usor si vor fi 11 grade la amiaza si doar 4 spre seara. Duminica va iesi si soarele, iar temperaturile vor fi usor mai ridicate decat valorile anuale specifice acestei perioade a anului.

Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Meteorologii au anunțat că, în săptămânile următoare, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în unele perioade, mai ales în regiunile nordice. Veștile bune sunt și pentru...
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
#prognoza meteo, #vremea decembrie , #meteo