Meteo: Zile blande de toamna, cu dimineti racoroase

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 09:50
1744 citiri
Meteo: Zile blande de toamna, cu dimineti racoroase
Foto: Arhiva

Saptamana incepe cu vreme frumoasa pentru acesta perioada, fara ploi si cu temperaturi de circa 20 de grade, cu toate ca diminetile si serile se mentin racoroase. De miercuri sunt sanse, insa, ca zilele sa devina mohorate si mai reci.

Luni, vremea se mai incalzeste fata de zilele trecute, maximele ajungand pana la 18 grade pe litoral si 22-23 de grade in regiunile de camp si podis. Cerul va fi senin, iar vantul va adia pe ici, pe colo.

Meteorologii anunta vreme frumoasa si in Bucuresti, iar mercurul din termometre va urca pana la 21 de grade. Vantul va adia usor, iar ploile vor sta departe.

La Brasov vor fi 19 de grade, la Constanta 19 de grade, la Galati 20 de grade, la Suceava 20 de grade, la Baia Mare 19 de grade, la Cluj-Napoca 20 de grade, la Craiova 21 de grade, la Iasi 21 de grade, iar la Timisoara 21 de grade.

Meteo: Cum va fi vremea de Craciun si Revelion - prognoza pana in decembrie

Marti, continua sa se incalzeasca, iar norii dispar in totalitate de pe cer. Temperaturle maxime se vor incadra intre 20 de grade in Dealurile de Vest si in depresiuni si 25-26 de grade, izolat, in zonele extracarpatice.

La Bucuresti vor fi 25 de grade, la Brasov 22 de grade, la Constanta 22 de grade, la Galati 24 de grade, la Suceava 21 de grade, la Baia Mare 21 de grade, la Cluj-Napoca 21 de grade, la Craiova 24 de grade, la Iasi 23 de grade, iar la Timisoara 23 de grade.

D.T.

Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#meteo luni, #meteo marti, #vremea luni, #vremea marti , #meteo