Meteo: Frig dimineata si seara, peste zi se mai dezmorteste

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 11:10
2167 citiri
Meteo: Frig dimineata si seara, peste zi se mai dezmorteste
Foto: Ziare.com

Vremea va continua sa fie deosebit de rece la inceputul saptamanii viitoare, geroasa dimineata si seara, chiar daca valorile termice vor fi in usoara crestere fata de zilele precedente. In Bucuresti, sunt asteptate ninsori slabe pe timpul noptii.

Duminica, in tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -14 grade in sudul Munteniei si al Olteniei si 0 grade in vest, iar cele minime intre - 18 si - 4 grade. Sunt posibile ninsori slabe in vestul tarii, la inceputul zilei, si in nordul, nord-vestul si local in centrul teritoriului, spre seara si pe parcursul noptii. Sunt conditii de ceata, asociata cu chiciura sau nebulozitate, in special in zonele joase din sud si sud-est.

In Bucuresti, temperaturile minime se vor situa intre -15 si -14 grade, in timp ce maxima va fi de -8 grade. Si in Capitala sunt conditii de ceata, asociata cu chiciura si de nebulozitate joasa.

Luni, in tara. Valorile termice vor creste usor, insa va continua sa fie foarte rece, cu maxime cuprinse intre -10 grade in sud-est si 4 grade in sud-vest si minime care se vor situa intre - 12 si -1 grad. Sunt posibile ninsori in special in nord, centru, est si sud-est si lapovita si ploi pe timpul noptii in vest si sud-vest.

Si in Capitala, vor creste usor temperaturile, cele maxime fiind cuprinse intre -8 si -7 grade, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de -8 grade. Sunt asteptate ninsori slabe in prima parte a noptii.

Marti, in tara, vremea va fi in continuare deosebit de rece in sud, centru si nord. Temperaturile maxime, in usoara crestere, se vor situa intre -3 grade in Maramures si Transilvania si 5 grade in Oltenia, iar cele minime intre -11 si -1 grad. Pe parcursul noptii vor fi precipitatii slabe, in special ploi.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi mai ridicata fata de ziua precedenta, de 0 grade, iar minimele se vor situa intre -6 si -4 grade. Noaptea vor fi posibile precipitatii slabe, mixte.

Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Meteorologii au anunțat că, în săptămânile următoare, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în unele perioade, mai ales în regiunile nordice. Veștile bune sunt și pentru...
#meteo luni, #meteo marti, #prognoza meteo , #prognoza meteo