RADET ne duce cu vorba si ne lasa sa inghetam in case de Craciun. Cele mai noi vesti

Luni, 24 Decembrie 2018, ora 23:55
10943 citiri
RADET ne duce cu vorba si ne lasa sa inghetam in case de Craciun. Cele mai noi vesti

De cateva zile, zeci de mii de bucuresteni isi amintesc vremurile ceausiste cand nu aveau caldura si apa calda in miezul iernii. Dupa ce a promis ca pana duminica seara toata Capitala va avea confortul unui camin incalzit, RADET nu a livrat nici pana acum agent termic la parametri normali, asa ca bucurestenii continua sa sufere de frig.

Culmea este ca site-ul RADET arata ca, la aceasta ora, nu exista nicio avarie. In schimb, mai multe puncte termice din sectoarele 2 si 3 functioneaza "sub parametri". Ce inseamna asta? Din sesizarile primite de locuitorii infrigurati ai Capitalei: caloriferele sunt aproape reci, iar apa care ar trebui sa fie calda la robinet se poate spune ca e maxim calaie.

UPDATE Zeci de blocuri nu au apa calda si caldura in noaptea de Craciun. RADET anunta acum ca problemele vor fi remediate marti dimineata la ora 8.00.

UPDATE Nici la aceasta ora RADET nu furnizeaza apa calda si caldura la parametri normali in mai multe zone din Capitala. Noul termen este ora 23.00.

UPDATE RADET a actualizat din nou datele de pe site. Se pare ca nici pana la aceasta ora problemele cu apa calda si caldura nu s-au repediat. Noul termen este ora 19.00.

UPDATE: Informatiile de pe site-ul RADET s-au actualizat. Evident ca nici la 12:00 nu s-au incalzit caloriferele si nici apa calda nu curge la robinet. Noul termen este ora 14:00.

Iata lista actualizata a punctelor termice cu probleme si a zonelor din Bucuresti afectate

Administratorul special al RADET, David Alexandru Burghiu, nu a dorit sa ofere nicio garantie referitoare la momentul cand toti bucurestenii vor avea apa calda si caldura, in ciuda estimarilor de pe site.

Iata tot ce a putut sa spuna, abordat telefonic de RealitateaTV: "Ce pot sa va asigur este ca lucratorii RADET fac tot ce tine de ei (...) suntem constienti de situiatia existenta".

Acelasi oficial RADET a precizat pentru sursa citata ca estimarea initiala, ca toti bucurestenii vor avea apa calda si caldura pana la miezul noptii care a trecut, n-a putut fi respectata din cauza dimensiunii avariei.

Cert e ca bucurestenii din sute de blocuri din zonele Doamna Ghica, Mihai Bravu, Ferdinand, Iancului, Pantelimon, Tei, Colentina, Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Vitan, Dristor, Decebal, Calarasilor, Baba Novac stau in frig si nu au apa calda in ajunul Craciunului.

Citeste si:
Mesajul ministrului român de Externe pentru rușii care vor să vină Deveselu. Care este situația diplomaților români din Ucraina
Mesajul ministrului român de Externe pentru rușii care vor să vină Deveselu. Care este situația diplomaților români din Ucraina
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat joi, 27 ianuarie, că scutul de la Deveselu nu este o amenințare pentru Rusia, lucru de care se pot convinge oficialii de la Moscova făcând o...
Dan Barna: ”PNL și AUR sunt sateliții PSD”. Cum explică fostul lider al USR neînțelegerile din propriul partid
Dan Barna: ”PNL și AUR sunt sateliții PSD”. Cum explică fostul lider al USR neînțelegerile din propriul partid
Fostul lider al USR Dan Barna a analizat joi, 27 ianuarie, situația politică în care a ajuns PNL în urma coaliției cu PSD. Acesta a vorbit și despre neînțelegerile din partidul din care...