Romanii sunt cei mai fideli si curtenitori bautori

Luni, 31 Martie 2008, ora 15:07
1980 citiri
Romanii sunt cei mai fideli si curtenitori bautori

Un studiu realizat de SABMiller dezvaluie ca romanii sunt printre cei mai fideli si curtenitori europeni atunci cand ies in oras pentru a bea un pahar cu partenerul, informeaza editia online a ziarului Evenimentul Zilei.

Peste 80 la suta dintre romani prefera sa iasa in oras pentru a bea un pahar impreuna cu partenerul lor actual, cu mult peste media europeana de 68 la suta.

De asemenea, doar 45 la suta dintre romani sunt dispusi sa intretina relatii sexuale cu un potential nou partener.

Se pare ca barbatii romani sunt printre cei mai curtenitori bautori din Europa, 92 la suta dintre ei considerand ca e de datoria lor sa plateasca si consumatia partenerelor.

In urma sondajului, a reiesit ca 8 din 10 barbati europeni (81 la suta) sunt de parere ca ar trebui sa achite consumatia partenerei in cadrul unei iesiri in oras.

Totusi, femeile nu se asteapta neaparat sa li se faca cinste. 43 la suta dintre femeile europene se asteapta sa imparta nota de plata in mod egal, in timp ce doar 7 la suta dintre ele s-ar astepta ca barbatul sa plateasca toata consumatia.

Romancele nu par a fi constante in asteptarile lor. Daca la prima intalnire, 58 la suta dintre ele se asteapta sa plateasca in mod egal nota de plata, cand vine vorba de parteneri stabili, doar 35 la suta dintre romance mai sunt dispuse sa imparta costurile cu partenerul lor.

Romanii par a fi printre cei mai fideli, preferand sa iasa in oras cu actualele prietene si cu sotiile.

Acelasi studiu relateaza ca rusii sunt insa cel mai putin predispusi la romantism cand vine vorba de consumul de bauturi in compania partenerului de viata actual; doar jumatate dintre acestia ar fi dispusi sa plateasca si consumatia prietenei sau a sotiei, in timp ce cealalta jumatate considera normal sa imparta in mod egal nota de plata.

Campioane la "tratament egal", in ceea ce priveste plata consumatiei, sunt suedezele, care, in proportie de 78 la suta, se asteapta sa imparta nota.

Media europeana a femeilor care sunt de parere ca nota de plata trebuie impartita este de 25 la suta. Iar daca este vorba de un potential partener nou, procentul creste si mai mult (86 la suta).

Studiul a fost realizat prin intervievarea online a peste 7.500 de persoane din 15 tari europene, din fiecare tara raspunzand peste 500 de persoane in legatura cu preferintele de consum pentru bauturile alcoolice.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#romanii, #cei mai fideli bautori, #darnici, #platesc consumatia iubitelor , #romani