1 Decembrie: Ponta si Dusa, la repetitiile pentru parada - Oare or fi OZN-uri?

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 12:55
1857 citiri
1 Decembrie: Ponta si Dusa, la repetitiile pentru parada - Oare or fi OZN-uri?
Foto: B1TV

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, pentru cateva minute, la repetitiile paradei de 1 Decembrie.

Victor Ponta a venit insotit de ministrul Apararii, Mircea Dusa, care a scrutat cerul cu privirea, spre amuzamentul internautilor, care si-au amintit de gafa liberalului de asta vara: "oare or fi OZN-uri?", s-au intrebat ei pe Facebook.

In luna august, ministrul anunta ca spatiul aerian al Romaniei este survolat de aparate de zbor neidentificate.

La repetitiile pentru parada de 1 Decembrie, Dusa si Ponta au stat de vorba cateva minute, apreciind ca vom avea "o parada deosebita" in acest an.

Pregatiri pentru Ziua Nationala: Care este programul activitatilor de 1 decembrie

De asemenea, Ponta a anuntat ca l-a invitat si pe regele Mihai la parada care va fi organizata, la Bucuresti, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Liderul USL a spus ca este important sa se arate ca, macar o zi pe an, toti factorii sunt cu adevarat uniti.

Peste 2.000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa, duminica, 1 decembrie, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti.

Lor li se vor adauga aproximativ 140 de militari din Franta, Polonia, Turcia si Statele Unite ale Americii.

1 Decembrie: Trafic restrictionat si trasee RATB modificate

Pe sub Arcul de Triumf vor mai trece peste 200 de mijloace tehnice, iar 35 de aeronave vor survola piata.

Cum ne surprind alesii de 1 Decembrie: Cea mai mare parada, cu buget urias

Cea mai mare defilare militara din ultimii 23 de ani, de Ziua Nationala a Romaniei, are nevoie si de buget pe masura, fondurile pentru organizarea acesteia fiind de aproximativ cinci ori mai mari decat in mod normal.

Astfel, bugetul pentru evenimentul de anul acesta se apropie de un milion de euro, iar parada nu va fi una austera ca anul trecut, ci romanii vor vedea pe cerul patriei avioane de lupta si elicoptere.

D.R.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Ponta repetitii parada, #Dusa repetitii parada, #parada 1 Decembrie , #sarbatoare