Scandal în trafic cauzat de un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă o mașină: ”Are o criză? De ce face așa?” VIDEO

Joi, 23 Martie 2023, ora 13:15
4076 citiri
Scandal în trafic cauzat de un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă o mașină: ”Are o criză? De ce face așa?” VIDEO
Scandal în trafic din cauza unui sofer ucrainean care părea că nu este apt medical să conducă o mașină FOTO Captură video

Scandal în trafic la Galaţi din cauza unui şofer ucrainean ce pare că a făcut o criză de Parkinson în timp ce conducea mașina.

Autoturismul a intrat pe contrasens şi a fost la un pas să producă un accident.

Bărbatul a fost apoi filmat de o şoferiţă care a vrut să atrag atenția celorlalți participanți la trafic să evite mașina condusă de acel șofer care nu părea că se află într-o stare de sănătate bună.

”Cum să urci așa la volan? Are o criză? De ce face așa?” a întrebat femeia care a surprins momentul și apoi a urcat imaginile pe Youtube.

Între timp, nevasta ucraineanului a trecut la volan, dar, pe baza imaginilor s-a putut proba că bărbatul a fost cel care condusese mașina. Acesta din urmă a fost amendat şi lăsat fără permis.

"La data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Galaţi a fost sesizat de către mai mulţi participanţi la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă şi ar fi încălcat mai multe reguli de circulaţi pe strada Ana Ipătescu şi apoi pe strada Portului, din municipiul Galaţi.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, la volan aflându-se o femeie, cu vârsta de 51 de ani, de cetăţenie ucraineană, cu permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

La acel moment, în autoturism se mai afla pe bancheta din faţă dreapta şi soţul conducătoarei auto, un bărbat cu vârsta de 62 de ani, precum şi doi copii minori pe bancheta de spate, toţi cu cetăţenie ucraineană. Membrii acestei familii locuiesc provizoriu la o adresă din municipiul Galați, scire monitorulgalati.ro.

Ulterior, în urma imaginilor apărute în mediul on line, poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că acest autoturism fusese condus anterior de bărbatul de 62 de ani, pe strada Ana Ipătescu şi pe strada Portului şi nu a respectat regulile privind depăşirea, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a acestuia cu amendă de 870 de lei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice", informează IPJ Galaţi.

#Sofer, #parkinson, #ucrainean, #trafic , #soferi