Un șofer beat și drogat a accidentat mortal o femeie și a avariat 5 mașini în Popești-Leordeni

Duminica, 03 Septembrie 2023, ora 13:20
2530 citiri
Un șofer beat și drogat a accidentat mortal o femeie și a avariat 5 mașini în Popești-Leordeni
Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două spitale FOTO ISU

O femeie a murit şi o alta fost rănită sâmbătă, în urma unui accident provocat în Popeşti-Lerodeni de un şofer beat şi aflat sub influenţa drogurilor. De asemenea, cinci maşini parcate au fost avariate. Bărbatul, care are 59 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.

”La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, un autoturism a lovit o femeie şi 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani”, anunţă IPJ Ilfov.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două spitale însă ulterior, femeia, în vârstă de 56 de ani, a decedat.

Poliţiştii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

De asemenea, şoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

”Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire, de mai multe persoane, pe fondul accidentului rutier”, relatează poliţiştii.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbat, urmând ca în duminica acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri vizând măsurile preventive.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov fac cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe.

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că face cercetări după ce un preot a refuzat să spovedească o femeie pentru că nu aparţine de sectorul său pastoral, iar cazul a ajuns în analiza...
#Sofer, #beat, #drogat, #ucidere, #femeie, #popesti leordeni , #accident