Sorin Oprescu a inspectat operatiunile de deszapezire in Bucuresti

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 09:15
760 citiri
Sorin Oprescu a inspectat operatiunile de deszapezire in Bucuresti

Primarul general Sorin Oprescu a inspectat in noaptea de duminica spre luni operatiunile de deszapezire derulate in toate sectoarele din Bucuresti, in conditiile in care a continuat sa ninga, informeaza luni dimineata Primaria Municipiului Bucuresti.

Potrivit sursei citate, marea parte a arterelor principale de circulatie se prezentau "la negru", iar primarul general le-a solicitat operatorilor de salubrizare sa intervina cu tratamente pe tot parcursul noptii, avand in vedere ca prognoza meteo anunta scaderi de temperatura si posibilitate de inghet.

Sorin Oprescu le-a cerut operatorilor sa se insiste la trecerile de pietoni si la strazile laterale, la degajarea intersectiilor mari si la deszapezirea trotuarelor de pe bulevardele principale.

Totodata, inspectorii Directiei Inspectie si Control General si ai Directiei Generale Operatiuni au continuat duminica noaptea, intre orele 21.00-06.00, actiunile de verificare a respectarii de catre operatori a programelor de deszapezire si combatere a poleiului de la nivelul municipiului Bucuresti.

S-a constatat ca s-a actionat pe mare parte din arterele secundare, in general prin pluguire si local cu material antiderapant, iar majoritatea statiilor si a refugiilor RATB, precum si perimetrele trecerilor de pietoni fusesera degajate de zapada.

In sectorul 1 (Piata Revolutiei, Piata Victoriei, Arcul de Triumf si B-dul Magheru) si sectorul 6 (Calea Plevnei, Iuliu Maniu si B-dul Timisoara intersectie cu Str. Vasile Milea) zapada de la rigola si de pe trotuar a fost incarcata si transportata.

Pana la ora 04.30, cand a inceput sa ninga din nou, toate marile artere de circulatie erau la "negru", iar dupa aceasta ora s-a trecut la tratarea lor cu material antiderapant.

Luni dimineata la ora 06.00 pe marile artere de circulatie, precum si pe majoritatea arterelor secundare se putea circula in conditii bune.

Citeste si:
De câte ori s-a rupt PNL în ultimii 30 de ani ANALIZĂ
De câte ori s-a rupt PNL în ultimii 30 de ani ANALIZĂ
În contextul confruntării extrem de disputate dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu pentru șefia PNL, care, conform unor voci liberale, ar putea duce la scindarea partidului după congresul de...
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 despre congresul PNL ce va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, în urma căruia va fi ales președintele PNL. „Am și un...
Sursa: AGERPRES