Sorin Oprescu a inspectat operatiunile de deszapezire in Bucuresti

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 09:15
1177 citiri
Sorin Oprescu a inspectat operatiunile de deszapezire in Bucuresti

Primarul general Sorin Oprescu a inspectat in noaptea de duminica spre luni operatiunile de deszapezire derulate in toate sectoarele din Bucuresti, in conditiile in care a continuat sa ninga, informeaza luni dimineata Primaria Municipiului Bucuresti.

Potrivit sursei citate, marea parte a arterelor principale de circulatie se prezentau "la negru", iar primarul general le-a solicitat operatorilor de salubrizare sa intervina cu tratamente pe tot parcursul noptii, avand in vedere ca prognoza meteo anunta scaderi de temperatura si posibilitate de inghet.

Sorin Oprescu le-a cerut operatorilor sa se insiste la trecerile de pietoni si la strazile laterale, la degajarea intersectiilor mari si la deszapezirea trotuarelor de pe bulevardele principale.

Totodata, inspectorii Directiei Inspectie si Control General si ai Directiei Generale Operatiuni au continuat duminica noaptea, intre orele 21.00-06.00, actiunile de verificare a respectarii de catre operatori a programelor de deszapezire si combatere a poleiului de la nivelul municipiului Bucuresti.

S-a constatat ca s-a actionat pe mare parte din arterele secundare, in general prin pluguire si local cu material antiderapant, iar majoritatea statiilor si a refugiilor RATB, precum si perimetrele trecerilor de pietoni fusesera degajate de zapada.

In sectorul 1 (Piata Revolutiei, Piata Victoriei, Arcul de Triumf si B-dul Magheru) si sectorul 6 (Calea Plevnei, Iuliu Maniu si B-dul Timisoara intersectie cu Str. Vasile Milea) zapada de la rigola si de pe trotuar a fost incarcata si transportata.

Pana la ora 04.30, cand a inceput sa ninga din nou, toate marile artere de circulatie erau la "negru", iar dupa aceasta ora s-a trecut la tratarea lor cu material antiderapant.

Luni dimineata la ora 06.00 pe marile artere de circulatie, precum si pe majoritatea arterelor secundare se putea circula in conditii bune.

Citește și:
Nicușor Dan se laudă că a oprit apa caldă la Primărie ca să facă economie
Nicușor Dan se laudă că a oprit apa caldă la Primărie ca să facă economie
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că a oprit apa caldă la Primărie ca să facă economie, a declarat acesta, miercuri, într-o conferință de presă, întrebat...
Alfred Simonis, despre cearta cu George Simion: ”Vreți să stăm să ne umilească, să urle, să ne împingă, și noi să stăm cu mâinile la spate”
Alfred Simonis, despre cearta cu George Simion: ”Vreți să stăm să ne umilească, să urle, să ne împingă, și noi să stăm cu mâinile la spate”
Deputatul PSD Alfred Simonis a explicat, miercuri, la RFI, cearta cu liderul AUR George Simion, din comisia de muncă de marţi, când se dezbăteau majorările salariale ale aleşilor locali, el...