Un alt caz șocant la Spitalul Urziceni. Un bărbat a murit la scurt timp după ce a fost trimis acasă

Luni, 31 Iulie 2023, ora 16:11
3627 citiri
Un alt caz șocant la Spitalul Urziceni. Un bărbat a murit la scurt timp după ce a fost trimis acasă
Spitalul din Urziceni FOTO Captură Video YouTube

Spitalul Urziceni a ajuns în atenția publică după ce o gravidă a născut pe trotuar, în fața instituției medicale, conducerea motivând că nu exista niciun medic ginecolog de gardă. Cu toate acestea, se pare că nu este singurul caz grav.

Poliţiştii din Ialomiţa au deschis o anchetă, după ce un bărbat de 32 de ani a murit la domiciliul său, la scurt timp după ce fusese consultat şi tratat în spitalul din Urziceni.

”La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fierbinţi Târg au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinţii de Jos, ar fi decedat în locuinţa sa”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţisti, precum şi un echipaj al ambulanţei care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

”Din verificările efectuate a reieşit că pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopţii trecute, la o unitate medicală, din municipiul Urziceni, unde a primit îngrijri medicale, ulterior, revenind la domiciliu, unde a decedat”, a mai transmis Poliţia.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Poliţiştii din Ialomiţa au deschis dosar de cercetare penală pentru abuz în serviciu și în cazul femeii care a născut în faţa Spitalului Urziceni.

”La data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute în spaţiul public, privind o femeie care naşte în curtea unei unităţi medicale. Faptele privesc săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, ca urmare a neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu de către personalul medical”, a transmis, luni, IPJ Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că o femeie, de 24 de ani, din localitatea Bărbuleşti, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Urziceni, în travaliu, la scurt timp aceasta născând în curtea unităţii medicale.

”S-a constituit echipa de cercetare la nivelul subunităţii, fiind efectuate verificări în legătură cu aspectele semnalate”, a mai transmis Poliţia.

Imagini cu o femeie care naşte pe trotuar, în faţa Spitalului Urziceni, au fost publicate, luni, pe Facebook. Femeia nu ar fi fost primită în unitatea medicală din lipsă de locuri.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis, luni, că Inspecţia Sanitară de Stat verifică situaţia şi încearcă să reconstituie întreaga situaţie. Ministrul a precizat că va face publice măsurile dispuse, iar între timp a cerut demisia managerului unităţii medicale.

O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
IPJ Hunedoara a anunțat că o fetiţă de 4 ani, din Orăştie, lăsată nesupravegheată, a sărit în faţa unei maşini, fiind grav rănită. Copila a fost dusă de urgenţă la spitalul din...
Tânără reținută după ce a înlocuit banii părinților săi cu bancnote false. Cum au aflat aceștia ce a făcut fiica lor
Tânără reținută după ce a înlocuit banii părinților săi cu bancnote false. Cum au aflat aceștia ce a făcut fiica lor
O tânără de 24 de ani a fost reţinută, după ce a sustras bani din locuinţa părinţilor şi i-a înlocuit cu bancnote falsificate. Fapta a fost depistată când părinţii au încercat să...
#spital urziceni, #barbat mort, #dosar penal , #eveniment