Medicul nationalei Romaniei raspunde acuzatiilor Stelei

Luni, 06 Februarie 2012, ora 16:18
1847 citiri
Medicul nationalei Romaniei raspunde acuzatiilor Stelei

Acuzati ca ar fi provocat accidentarea stelistilor convocati la nationala pentru turneul din Antalya, reprezentantii nationalei Romaniei au facut cateva precizari legate de perioada de pregatire a "tricolorilor".

Medicul primei reprezentative, Pompiliu Popescu, a explicat ca fotbalistii aflati sub comanda lui Victor Piturca nu au avut parte de antrenamente dure si ca au plecat la echipele de club fara nicio problema.

"In Antalya s-a facut o pregatire model, ultramoderna, de un inalt nivel stiintific. Controlata si sustinuta de o medicatie corecta, sigura, o alimentatie si o odihna pe masura. Iar la lot avem cel mai bun preparator fizic din Romania.

Marius Dima stie cand sa dea drumul la supapa, si cand sa incarce. Nici nu va dati seama cat de monitorizati sunt jucatorii. Antrenamentele au fost foarte frumoase si benefice. Nu cum spuneau unii sau alti ca au fost ruperi de ritm. S-a facut o pregatire de la A-Z, graduala", a declarat Pompiliu Popescu pentru site-ul gsp.ro.

Medicul nationalei Romaniei a incercat apoi sa explice accidentarea suferita de Alexandru Chipciu in momentul revenirii la antrenamentele Stelei.

"Chipciu a plecat de la lot fara nici o problema. Siunt surprins sa aud ca a suferit o ruptura musculara. Nu suntem noi de vina. In cantonament au fost 23 de jucatori nu doar cei sase de la Steaua. Numai ca unii jucatori pot sa-si piarda noptile intr-un fel sau altul. O noapte pierduta inseamna mult pentru un fotbalist de performanta. Integrarea in program e foarte importanta. Se poate vorbi si de ghinion daca ruptura musculara se produce printr-o accidentare mecanica, in timpul jocului, cum a fost cazul lui Chipciu", a mai spus Popescu.

Steaua a pierdut trei jucatori importanti in ultimele zile si oficialii gruparii "ros-albastre" il arata cu degetul pe selectionerul Victor Piturca, amintind de cantonamentul dur efectuat de "tricolori" in luna ianuarie.

Steaua acuza: Piturca ne-a rupt jucatorii

Florin Gardos, Alexandru Chipciu si Iasmin Latovlevici au suferit accidentari in ultimele zile si vor rata meciul tur cu Twente Enschede, din Europa League. Si mijlocasul Cristi Tanase a acuzat dureri musculare, insa acesta va fi recuperat pana la data meciului de pe Arena Nationala.

Toti cei patru fotbalisti au fost convocati la echipa nationala pentru cantonamentul din Turcia si meciurile amical cu Turkmenistan si Krivbas Krivoi Rog.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Pompiliu Popescu, #nationala Romaniei, #accidentari Steaua nationala, #Victor Piturca, #Steaua acuzatii Romania , #Victor Piturca