Probleme pe Drumul Boilor. "Nu voi da drumul la santier pana nu avem tot terenul necesar, proces aflat acum pe ultima suta de metri"

Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 13:02
23 citiri
Cea mai grava dintre problemele de pe santierul Drumului Boilor este, potrivit viceprimarului Timisoarei, Ruben Latcau, faptul ca din contractul sistat in prezent au mai ramas 40 de zile de executie. Edilul spune ca nu va da drumul la lucrari pana cand nu vor fi rezolvate toate aspectele neclare care vizeaza terenul din zona.

Ruben Latcau spune ca lucrarea a inceput fara sa fie clarificat regimul juridic al terenurilor, primul blocaj fiind intersectia cu centura Timisoarei, pentru care se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.