Cursuri gratuite pentru someri Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, someri, persoanele inactive sau persoanele implicate in agricultura de subzistenta din judetul Timis vor beneficia gratuit de consiliere si orientare in cariera, vor fi sprij

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 14:29
431 citiri
Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, someri, persoanele inactive sau persoanele implicate in agricultura de subzistenta din judetul Timis vor beneficia gratuit de consiliere si orientare in cariera, vor fi sprijinite sa identifice locuri de munca, si vor participa gratuit la cursuri de calificare certificate de Autoritatea Nationala pentru Calificari din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Persoanele doritoare pot sa urmeze cursuri de operator ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.