Autocar cu romani rasturnat in Bulgaria: Victimele au ajuns la Floreasca (Foto & video)

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 16:30
2925 citiri
Autocar cu romani rasturnat in Bulgaria: Victimele au ajuns la Floreasca (Foto & video)
Foto: ro.wikipedia.org

Primele doua victime ale accidentului care a avut loc, duminica dimineata, in Bulgaria, au sosit in Romania cu elicoptere SMURD, duminica dupa pranz, fiind aduse la Spitalul Floreasca. Putin mai tarziu au fost aduse in tara inca patru victime ale aceluiasi accident, ele urmand sa ajunga la acelasi spital din Capitala.

Autocar cu romani cazut in prapastie in Bulgaria

Potrivit unui purtator de cuvant al spitalului din Capitala, prima victima adusa in tara prezinta un traumatism la nivelul coloanei, aceasta fiind leziunea principala, dar si un traumatism toracic, minor ca importanta. Aceasta va suferi o interventie chirurgicala, dupa scaderea edemului de la nivelul leziunii.

Foto: MAI

O a doua victima a accidentului este mai stabila decat prima, aceasta prezentand un traumatism toracic. In acest caz nu va fi nevoie de interventie chirurgicala.

Foto: MAI

Ambele victime ale accidentului ce a avut loc duminica dimineata in pasul Republika, intre localitatile bulgare Gurkovo si Veliko Tarnovo, sunt echilibrate hemodinamic si constiente, a mai transmis purtatorul de cuvant al spitalului.

In autocarul care a ajuns in prapastie se aflau 25 de turisti romani, care veneau din Turcia.

Primele informatii arata ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile meteo, astfel ca ar fi pierdut controlul volanului, intr-o curba, autocarul ajungand in prapastie. O persoana a murit pe loc, iar alte 14 au fost ranite. Toate victimele au fost transportate de urgenta la un spital din apropiere si au primit ingrijiri medicale.

Autocar cu turisti romani rasturnat in Bulgaria: Cele mai noi vesti despre raniti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat, duminica dimineata, ca trei elicoptere SMURD au fost trimise in Bulgaria, unul dintre aparate fiind dotat cu patru targi.

Foto: MAI

Update: Turistii care se aflau, duminica, in autocarul care a cazut in rapa in Bulgaria au ajuns, duminica seara, la spitalul Floreasca, cu un autocar. Chiar daca acestia nu au fost raniti decat usor, au vrut sa fie siguri ca totul e in regula.

Acestia au fost adusi cu un autocar al unei alte firme de transport, cel in care se aflau cand a avut loc accidentul aflandu-se inca in Bulgaria, unde este expertizat de oficialitatile bulgare.

Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
#pacienti accident Bulgaria Floreasca, #victime accident autocar Bulgaria stare sanatate, #victime accident Bulgaria Floreasca , #accident
Comentarii
Poza trolheim
trolheim
rank 1
Deci s-a intamplat in Bulgaria, nu la Caracal