Eliberarea permiselor auto si pasapoartelor se face de miercuri doar cu programare online

Marti, 10 Martie 2020, ora 14:49
10931 citiri
Eliberarea permiselor auto si pasapoartelor se face de miercuri doar cu programare online

Chestorul sef de politie Bogdan Despescu a anuntat, marti, ca incepand de miercuri eliberarea documentelor la Directia de Permise si Directia de Pasapoarte se va face doar cu programare online.

"Sa evitam o aglomerare de persoane la spatiile dintre ghisee", a transmis Despescu.

In cadrul conferintei de presa, Despescu a precizat ca Politia a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de comunicare sau raspandire prin orice mijloace de date si informatii false in cazul barbatului de la Spitalul "Dimitrie Gerota" din Capitala, care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Chestorul sef de politie a spus ca referitor la aparitia zvonului cum ca acest caz de la Spitalul Gerota ar fi fost ascuns, informatia este falsa. El a punctat:

"Conducerea MAI nu a ascuns in niciun fel informatii despre aceasta situatie. De fiecare data, informatiile au fost comunicate prin Grupul de Comunicare Strategica. Imediat dupa confirmarea cazului la spitalul Gerota, s-au luat masuri cu privire la necesitatea unei interventii rapide. Toate persoanele care au intrat in contact cu respectivul pacient vor fi verificate si se vor impune masuri in consecinta", a declarat Despescu.

Chestorul general de politie Ioan Buda, inspector General al Politiei de Frontiera, a informat ca, din 26 ianuarie pana astazi, 2.580 de cetateni chinezi au venit in Romania. De asemenea, acesta a precizat ca 40.612 de persoane dintre care peste 34.000 romani au venit din Italia sau au tranzitat Italia ajungand in Romania.

Vezi si:

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...