Basescu despre autostrada suspendata: Oricine poate avea visuri erotice

Duminica, 11 Octombrie 2009, ora 23:02
4028 citiri
Basescu despre autostrada suspendata: Oricine poate avea visuri erotice

Despre autostrada suspendata se pot spune multe. Ca e un vis frumos, un vis urat, sau pana la urma un simplu vis. Traian Basescu este insa cel care compara cel mai mediatizat proiect al lui Sorin Oprescu cu o fantezie ... de alta natura.

Invitat in randul celor care isi castiga painea din satira politica si dupa ce a fost calificat de catre amfitrionul Toni Grecu drept "romanul cel mai ministru al Transporurilor", seful statului a fost intrebat ce parere are despre autostrada suspendata.

"Ce sa spun, e posibil si asa ceva. Oricine poate avea visuri erotice", a raspuns Traian Basescu, starnind hohote de ras in randul audientei din platoul "Divertis".

Sa radem cu presedintele Traian Basescu

Nu este nimic nou in faptul ca primul om in stat este o sursa inepuizabila de vorbe de duh. Totusi, este poate pentru prima data cand Traian Basescu si-a exercitat talentele umoristice cot la cot cu profesionisti.

Dupa ce si-a adus aminte emotionat de versurile pe care le-a scris cu multi ani in urma, seful statului a ezitat sa impartaseasca umoristilor de la Divertis un banc despre sine, pentru ca dupa cum a recunoscut, acestea sunt mai mult "cu prostii".

Totusi, asta nu l-a oprit pe Traian Basescu sa impartaseasca ultima gluma pe care a auzit-o.

"Ursul, stapanul padurii se hotaraste sa manance lupul, sa manance vulpea, pisica salbatica si iepurasul si face o lista pe care ii pune in ordine - lupul, vulpea, rasul si iepurasul. Si se afla.

Afla lupul primul, se sinucide. Dupa el afla vulpea. Afla ca e pe lista, se sinucide. Afla si rasul ca e pe lista, ca s-a sinucis lupul si ca s-a sinucis si vulpea. Se sinucide si el.

Iepurasul incepe sa tremure. Ce sa faca? Isi ia inima in dinti si se duce la urs.

- Ursule, am aflat ca vrei sa ma mananci.

- Da!

- Si nu poti sa ma stergi de pe lista?

- Ba da!"

Conditiile vietii cu bilet de voie

Navigand din nou spre apele nostalgiei, Traian Basescu si-a adus aminte si de cum a cunoscut-o pe sotia sa Maria.

"In Constanta s-a intamplat. Eu eram intr-o invoire. Ne-am vazut, ne-am placut si dupa trei ani [...] m-am si casatorit. Tot cu invoire. Cu bilet de voie de 48 de ore. [...] Casatorie, nunta si 'ziua de nunta', 48 de ore. Poate ca a fost o treaba buna pentru ca am stiut conditiile vietii noastre de la inceput - cu invoire", a povestit seful statului.

Pe de alta parte, presedintele a adaugat ca nu contesta faptul ca nevazandu-se in fiecare zi, el si sotia sa au putut ajunge la 35 de ani de casnicie.

Din toate florile din lume ...

Si daca orice nava trebuie sa traga la un moment dat intr-un port, pentru Traian Basescu portul cel mai impresionant este Parjan din Indonezia. Aici a ajuns seful statului, in Extremul Orient, pe un cargo de 7.500 de tone.

"Parca eram intr-o statiune. Un satuc in stanga, iar in dreapta dadeai de case de vacanta", si-a adus aminte seful statului.

Traian Basescu a adaugat totusi ca desi a fost fermecat de peisaj, nu ar putea sa contemple natura mai mult de doua saptamani.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#banc Traian Basescu, #Traian Basescu Divertis, #Basescu autostrada visuri erotice, #poezie Traian Basescu , #frauda