Ziare.com

Primaria Capitalei da 100.000 de lei pe brosuri si CD-uri cu realizarile din 2008

Marti, 11 August 2009, ora 15:13

   

Primaria Capitalei da 100.000 de lei pe brosuri si CD-uri cu realizarile din 2008
Primaria Capitalei va cheltui 94.432 de lei pentru a publica raportul de activitate pe 2008 in 600 de brosuri si pe 600 de CD-uri, potrivit unui anunt publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Firma care va castiga licitatia va trebui sa adapteze si chiar sa rescrise textele puse la dispozitie de Directia de Strategie si Analiza Documente si publicate, inca din martie, pe site-ul municipalitatii.

Cu toate ca textul va putea fi rescris, in anuntul de licitatie se precizeaza ca brosurile vor avea acelasi numar de pagini cu cel de pe site, respectiv 60.

Hartia pe care vor fi tiparite brosurile va fi lucioasa, dublu cretata. In cazul CD-urilor, tehnologia de inscriptionare a informatiilor trebuie sa permita si adaugarea ulterioara de fisiere.

Municipalitatea nu precizeaza ce destinatie vor avea materialele de popularizare a raportului de activitate pe 2008.

Potrivit raportului de activitate, Primaria Capitalei nu a cheltuit, anul trecut, 168 de milioane de lei din banii pentru investitii in infrastructura si a reusit sa construiasca un singur bloc de locuinte.

Tot anul trecut, investitiile din credite externe au totalizat 380 milioane lei, adica doar 57,5% din suma planificata sa fie cheltuita din astfel de surse de finantare.

Din cele 31 de milioane de lei provenite din Fondul National de Dezvoltare pentru construirea noului stadion National, Primaria Capitalei a cheltuit, anul trecut, 13,8 milioane lei, restul de 17,2 milioane intorcandu-se la bugetul de stat.

Primaria Capitalei nu a cheltuit niciun ban din suma de 1,7 milioane lei, provenita de la Ministerul Dezvoltarii pentru programe sectoriale, avansul de 0,5 milioane lei ajuns la primarie intorcandu-se la bugetul de stat.

Nici suma de 6,4 milioane lei, provenita tot de la Ministerul Dezvoltarii si destinata consolidarii locuintelor, nu a fost folosita in intregime, edilii cheltuind doar 4,7 milioane lei.

Tot in raport este mentionata Biblioteca Virtuala a Bucurestilor (www.dacoromanica.ro), al carei site este nefunctional.

"Site-ul va fi functional de-abia in septembrie 2009. Parteneriatul pentru acest proiect, intre Biblioteca Metropolitana si Biblioteca Academiei Romane, a fost incheiat in mandatul lui Adriean Videanu. Sorin Oprescu nu a oprit proiectul, insa acesta nu este inca finalizat", a precizat directorul general al Bibliotecii Metropolitane, Florin Rotaru.

Sursa: rNews

Articol citit de 832 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

INTREBARE CLASICA : CE-I TREBUIE CHELULUI?

RASPUNS CLASIC:
Tichie de mărgăritar.

 

 

Doaaaaaaaaaaamne

Ce pana mea pun pe CD-urile alea ORICUM? N-au facut nimic. Deci va fi practic un CD inscriptibil.
Cum poti sa arunci 1 miliard pe geam in halul asta???
Dom' doctor, si de data asta, operatia a reusit, Bucurestiul e mort.

 

 

Primaria capitalei sa asfalteze si sa canalizeze strazile nu sa-si faca reclama de 2 bani pe bani multi

A facut ceva domnul primar cu strazile pe care le are in asfaltare si canalizare. A mai trecut un an si strada Buzias e tot cu pamant. Rusine!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor