Raportul Udrea, adoptat de deputati (Video)

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 12:50
5608 citiri
Raportul Udrea, adoptat de deputati (Video)

Raportul Comisiei de ancheta asupra activitatilor ministrului Turismului Elena Udrea, a fost adoptat, marti, de catre deputati. "Scorul" a fost de 125 de voturi pentru, 98 impotriva si 4 abtineri. Urmeaza sesizarea Curtii de Conturi precum si alte organisme financiare care urmeaza sa ancheteze activitatea Ministerului Turismului.

Partea din raport legata de urmarirea penala a Elenei Udrea va fi trimisa comisiei juridice, iar raportul acesteia va fi trimis din nou in plen pentru a fi votat.

Inainte ca raportul comisiei Udrea sa fie votat in plenul Camerei Deputatilor, ministrul Turismului a atacat din nou concluziile documentului prezentat, a criticat deopotriva PSD si PNL, cel putin in ce priveste dezvoltarea turismului in perioada in care cele doua partide au fost la guvernare.

"PNL a cheltuit 10 mil de euro pe campania Romani in Europa care nu a avut nici un efect", a spus Udrea de la tribuna Camerei, continuand cu atacul asupra PSD: "Daca sub conducerea PSD ati reusit sa aduceti statiunile balneare intr-o stare jalnica, sub conducerea mea acestea au inceput sa se dezvolte".

"Nu numai ca nu imi reprosez nimic, dar afirm ca sub Guvernul Boc, turismul este cel mai bine reprezentat", a spus Elena Udrea, in fata parlamentarilor care urmeaza, in jurul orei 12,30, sa voteze raportul elaborat de Comisia de ancheta.

Cat despre banii cheltuiti de Ministerul Turismului, ministrul s-a referit in mod special la clipul sponsorizat de BRD, care a adus "un plus de imagine Romaniei", fiind difuzat de posturile de televiziune straine.

"Multe dintre activitatile de la Ministerul Turismului s-au facut cu bani privati", a declarat Elena Udrea, la tribuna Camerei.

Elena Udrea i-a mai acuzat pe membrii Comisiei de ancheta ca au furat startul campaniei electorale, activitatea comisiei avand eminamente un scop electoral. Cei care au facut parte din comisie sunt in campanie electorala de trei luni.

"Comisia a avut un singur scop: compromiterea mea, a unui ministru PDL, aducerea acestei mascarade in preajma perioadei de campanie electorale, in perspectiva alegerilor prezidentiale. Si cum pentru politicieni meschini, ca domnul Geoana sau domnul Antonescu, scopul scuza mijloacele, cei doi au ordonat camarilelor lor sa-mi fabrice dosar penal pentru fapte care nu exista", a declarat Udrea in fata plenului Camerei Deputatilor.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Udrea raport ancheta, #Elena Udrea vot deputati, #Elena Udrea comisie ancheta , #frauda
Comentarii
Poza kozma
kozma
rank 2
Asteptam acum ca aceasta "majoritate" de 65% sa voteze si pentru ANCHETAREA LUI NASTASE !
Poza mirandolina
mirandolina
rank 4