Ziare.com

Predoiu se intalneste marti cu secretarul general al Comisiei Europene

Luni, 01 Iunie 2009, ora 21:56

   

Predoiu se intalneste marti cu secretarul general al Comisiei Europene
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, se va intalni, marti, la Bruxelles, cu secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day, pentru a discuta despre progresele sistemului judiciar din Romania inainte de raportul de tara din iulie.

Discutiile vizeaza progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. Intalnirea va avea loc la orele 16,00, la sediul Comisiei Europene.

In perioada 5 - 8 mai a avut loc, la Bucuresti, prima misiune a CE dupa raportul intermediar din luna februarie, expertii europeni verificand daca au fost indeplinite obiectivele 3 si 4 din Mecanismul de Cooperare si Verificare, ce vizeaza lupta impotriva coruptiei, la nivel central si la nivel local.

Recent, Catalin Predoiu, declara ca Romania a facut suficiente progrese in domeniul Justitiei ca sa poata sustine abandonarea ideii de sanctiuni din partea CE.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 430 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Poate-i aranjati si un rendez-vous cu UROparlametarul Severin

Sa nu uitati domnule Predoiu sa-i comunicati acestui comisar ca este corupta!!! S-o trimiteti la UROPARLAMETARUL ROMAN Severin, sa-i explice el ce este cinstiti si ce este corupt in Europa!!! Este clar ca europenii NU INTELEG CINSTEA ROMANULUI!!!!

 

APEEEEEEEEEEEL - ptr. dl. PREDOIU

Respectuos solicitam sa ne faceti miercuri public acel documet trimis de TRIBUNALUL NEAMT - acolo...
Este DOCUMENT de INTERES PUBLIC.....
De ce solicit acest document atat eu cat si alti CETATENII ??? BANUIESC - din urmatoarele MOTIVE : Sa vedem daca TRIBUNALUL NEAMT nu este MAI PRESUS DE LEGE
Ce DREPTURII SOLICITA MAGISTRATII de la NEAMT ????
Daca acel document prezinta PERICOL PENTRU RAPORTUL pe JUSTITE de luna care vine.
Noi stim ca RAPORTUL EUROPEAN PE JUSTITIE in primul rand se refera NUMAI la ACTUL de JUSTITIE (care la noi in prezent nu exzista )
- Raportul se refera numai dosarele POLITICIENILOR ?????
Nuuuuuuuuuuu
rasp: se face referire la TOATA CLASA POLITICA ATAT DE LA PREADERARE cat si DUPA ADERARE ....SA LE SPUNEM LUCRURILOR PE NUME ...
IN JUSTITIE -nu s-a facut nimic si nici nu se va face ....de ce spun asta ???
Atata timp cat PRESEDINTA TRIBUNALULUI NEAMT - D-na FILIOREANU LAURA ( PROPRIETARA de DREPT a PENSIUNEI "CODRII DE ARAMA"-VARATIC jud. NEAMT - a fost deacord sa trimite DOCUMENTUL ce continea mai mult ca sigur DREPTURILE MAGISTRATILOR - fara a se adresa erarhic , adica ASOCIATIEI MAFIOTILOR din ROMANIA (AMR ), CONSILIULUI SECURISTILOR MAFIOTI ori M.J.........
Daca aceasta institutie TRIBUNALUL NEAMT - ne da un astfel de exemplu , ce pretentie sa mai avem la POLITICIENI???????
ziare.com - va rugam faceti demersul si afisatine acel document ....este un act de interes public .... , sa nu mai zica conducerea TRIBUNALULUI ca intervine S.R.I. - (bine inteles ca s-a intervenit dupa ce a fost trimis )
Dumneavoastra conduceti aceasta STRUCTURA MAFIOTA - M.J. - pe care eu personal o compar cu INIMA unui CORP OMENESC (adica JUSTITIA -intr-un STAT de DREPT - ar trbui sa fie INIMA acelui STAT ) - la noi a incetat sa mai functioneze aceasta "INIMA " iar in concluzie nici in prezent nu suntem un STAT DE DREPT - mai bine spus ROMANIA este un STAT DICTATORIAL....(F.S.N. - din 89 si pana in prezent)
Dupa ce va iesi P.D.-L de la conducere , indiferent dupa cati ani , o sa iasa dosarele lor la publicare pe mass media , cum iasa "rimele dupa ploaie"........

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor