Ziare.com

Atentie, turisti! Greva generala in Grecia

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 12:00

   

Atentie, turisti! Greva generala in Grecia
Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, in care informeaza cetatenii romani ca, joi, in aceasta tara va avea loc o greva generala, mai multe sectoare de activitate printre care si transporturile putand fi afectate.

Organizatia Sindicala din Domeniul Public (ADEDY) si Organizatia Sindicala din Domeniul Privat (GSEE) au anuntat o greva generala de 24 de ore pentru ziua de 27 noiembrie 2014. Asociatia Elena a Controlorilor de Trafic Aerian (EEEKE) a anuntat participarea la greva, precizeaza MAE intr-un comunicat remis Ziare.com

De asemenea, Federatia Panelena a Marinarilor (PNO) a anuntat ca va participa la greva, vapoarele urmand sa ramana in porturi. MAE subliniaza ca "este vorba de navele de marfuri, cursele de pasageri nefiind afectate de greva".

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile de specialitate si sa urmareasca site-ul MAE, la rubrica "Sfaturi, alerte de calatorie" (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informatii actualizate, inainte de a se deplasa in strainatate.

Grecia, paralizata de o greva generala

In luna septemprie a avut loc un demers similar in Grecia, cand profesorii, medicii si functionarii din sectorul public au protestat fata de planul de redresare financiara impus de UE si FMI, plan care prevede reduceri de personal in sectorul public.

G.F.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1646 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor