Cine este atacatorul din Dorobanti - sot gelos si angajat al MAI

Luni, 05 Martie 2012, ora 19:46
4858 citiri
Cine este atacatorul din Dorobanti - sot gelos si angajat al MAI
Foto: EVZ

Agentul de politie Gheorghe Vladan, care lucra ca sofer la Centrul medical de diagnostic si tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administratiei si Internelor, a deshis focul, luni, in jurul orei 17.30, asupra sotiei sale, Florina Vladan, si a colegelor dintr-un coafor "Igiena", situat in zona restaurantului "Perla" din Dorobanti, unde femeia lucra.

Gheorghe Vladan are 53 de ani si avea permis de port arma pentru pistolul de calibru 9 mm cu care a tras asupra oamenilor din coafor.

Agresorul de la salonul de coafura din Capitala este angajat al Ministerului de Interne (MAI) si amenintase in mai multe randuri ca "se va intampla ceva urat", dupa ce sotia lui, care lucra la aceasta unitate, i-a intentat actiune de divort.

Potrivit ministrului de Interne Gabriel Berca, Gheorghe Vladan, cel care a deschis focul in coaforul din zona Perla, este politist din 2007, "angajat din sursa externa".

Impuscaturi in centrul Capitalei, in zona Dorobanti - doi morti si sase raniti

Potrivit unei declaratii de avere din iunie 2011, postata pe site-ul Ministerului Administratiei si Internelor, Gheorghe Vladan detinea impreuna cu sotia sa, Florina, cu care se afla in divort, o casa de 180 de metri patrati in Bucuresti, conform declaratiei sale de avere. El mai avea un teren de 800 de metri patrati in judetul Teleorman, in timp ce sotia sa detine un teren de 4 hectare in Prahova.

Totodata, atacatorul are in proprietate 3 autoturisme: un Mercedes fabricat in 1996, un SMART, fabricat in 2003, si un Renault Megane, din 2006. Vladan are un credit de 42.000 de euro, scadent in 2032, si a castigat anul trecut 20.000 de lei.

Sotia lui a castigat in aceeasi perioada 21.357 de lei - 12.000 de lei de la SC Igiena si alti 9.357 de lei pentru servicii de coafura ca persoana fizica autorizata.

Agentul de politie Gheorghe Vladan a deschis focul intr-un coafor din zona Perla, din Capitala, ucigand doua persoane si ranind alte sase.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Gheorghe Vladan, #atac Dorobanti, #atac coafor Perla, #impuscaturi Dorobanti, #impuscaturi coafor , #politie