Constantin Spak era depresiv - Vezi verdictul medicilor

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 22:56
3616 citiri
Constantin Spak era depresiv - Vezi verdictul medicilor
Foto: Libertatea

Omul de afaceri Constantin Spak, care a fost gasit mort sambata, era depresiv si fusese programat in cursul lunii aprilie la un control, ca urmare a tratamentului pishiatric recomandat de medicii Institutului de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti. Pacientul nu avea semne de recidiva neoplazica.

Constantin Spak s-a sinucis - La autopsie nu s-a gasit nicio tumoare

"Pacientul Spak Constantin, in varsta de 57 ani, a fost transplantat hepatic pe data de 7 septembrie 2010, pentru ciroza hepatica cu virus B si Delta decompensate vascular si parenchimatos si hepatocarcinom asociat, confirmat anatomopatologic", se arata intr-un comunicat citat de Mediafax.

Potrivit profesorului Irinel Popescu, director al Centrului de Chirurgie digestiva si transplant hepatic "Fundeni", bolnavul Spak prezenta diabet insulino-dependent si pleurezie dreapta.

Evolutia postoperatorie, dificila din cauza patologiei asociate a bolnavului, a fost un succes, ficatul transplantat a evoluat favorabil si bolnavul s-a externat la 35 de zile, vindecat chirurgical, precizeaza profesorul.

Ulterior, pacientul a efectuat controalele periodice obisnuite, care au aratat o functie normala a ficatului transplantat si niciun semn de recidiva sau metastaza tumorala atat la nivelul ficatului, cat si in restul organismului.

"Din luna februarie a acestui an, bolnavul a inceput sa prezinte semne de depresie psihica majora pentru care a fost evaluat mai intai in institutul nostru si apoi in Institutul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, unde a fost recomandat un tratament psihiatric. La ultimul control in clinica noastra s-a constatat prezenta diabetului decompensat cu administrare de insulina, aspect si functie normala a ficatului transplantat si nicio alta problema majora la nivelul celorlalte aparate si sisteme, precum si niciun semn de recidiva neoplazica", mai spune sursa citata.

In cazul pacientului Spak s-a recomandat continuarea tratamentului psihiatric si a fost programat sa revina la control in cursul lunii aprilie.

Omul de afaceri Constantin Spak s-a sinucis (Video)

Omul de afaceri Constantin Spak a fost gasit mort, sambata dupa-amiaza, in incinta fermei sale din comuna Valea Mare (Olt), din primele cercetari ale politistilor reiesind ca barbatul s-ar fi injunghiat de trei ori cu un cutit in zona inimii.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Constantin Spak sinucidere, #Constantin Spak depresie, #Constantin Spak transplant , #sinucideri
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
ESTE CLAR ! DACA AVEA TEXTE CU PSIHIATRII, NU A MAI AVUT SCAPARE ...