De ce s-a sinucis Spak? Familia si prietenii se contrazic

Duminica, 10 Aprilie 2011, ora 14:52
11478 citiri
De ce s-a sinucis Spak? Familia si prietenii se contrazic
Foto: Adevarul

Familia afaceristului Constantin Spak sustine ca acesta s-a sinucis din cauza problemelor de sanatate, insa prietenii ii contrazic si sustin ca si-a pus capat zilelelor din cauza datoriilor mari pe care le avea.

Duminica, avocatul familiei a declarat ca acesta si-a facut un control medical saptamana trecuta si medicii i-au spus ca are un nodul cancerigen. De atunci, Constantin Spak ar fi intrat in depresie si ar fi fost foarte suparat. Toate acestea s-au adaugat la faptul ca Spak deja sufereade o boala grava si fusese supus, in urma cu o jumatate de an, unui transplant de ficat.

Prietenii sustin insa ca Spak s-a sinucis din cauza problemelor financiare pe care le avea. Se pare ca acesta avea datorii de 2 milioane de euro la banci. Pentru ca nu mai reusea sa isi achite ratele, banca i-a confiscat o parte dintre abatoarele de carne pe care le avea in Slatina.

Constantin Spak, supus unei necropsii, nu exista suspiciuni de omor

Omul de afaceri Constantin Spak, patronul fabricii de mezeluri cu acelasi nume, s-a sinucis sambata si a fost gasit mort de catre sotia sa, in jurul orei 16.30, intr-o baie a sediului firmei din Valea Mare, judetul Olt.

Politistii au declarat ca nu exista suspiciuni de omor, fiind vorba de un act sinucigas.

"Din primele verificari s-a stabilit ca persoana decedata si-a aplicat trei lovituri de cutit in zona inimii. S-a dispus efectuarea necropsiei, nefiind suspiciuni de omor", a declarat comisarul-sef purtator de cuvant al IPJ Olt, Elena Tica.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#sinucidere Constantin Spak, #motive sinucidere Spak , #sinucideri
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
....... l-au sinucis ca pe Panait ........ ca pe Erbasu ......... ca pe Anghelescu .............. ca pe Luminita Sega ..... . o sa ne sinucida pe toti astia .