Problemele de pe centura Bacaului, proaspat inaugurata. Vulcanizarea mobila, solicitata de sase soferi

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 09:58
3196 citiri
Problemele de pe centura Bacaului, proaspat inaugurata. Vulcanizarea mobila, solicitata de sase soferi
FOTO Facebook/Urban Bacau

Mai multi soferi si-au distrus cauciucurile de la masini pe centura ocolitoare a Bacaului, la putin timp dupa inaugurarea lucrarii de catre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban.

Patronul unei vulcanizari mobile a declarat pentru Digi 24 ca a primit sase solicitari pentru interventie in zona podului care traverseaza canalul Bistrita, unde bucatile de asfalt desprinse din carosabil i-au distrus unuia dintre soferi jantele si anvelopele.

"Am primit 6 apeluri, am intervenit la toate. Majoritatea anvelopelor au fost distruse in urma loviturii cu corpuri contondente, respectiv bucatti din asfalt. La 5 masini a fost necesara inlocuirea anvelopelor", a declarat Teodor Nastasa, proprietarul unei vulcanizari mobile pentru Digi 24.

Oficialii CNAIR au prezentat un punct de vedere oficial cu privire la problema sesizata la Bacau:

"Referitor la imaginile aparute in spatiul public cu privire la deteriorari ale partii carosabile pe VO Bacau aparute dupa darea in trafic, CNAIR face urmatoarele precizari:

- Deteriorarile aparute au fost determinate de o eroare de fabricatie a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreapta.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

- Imediat ce a fost constatata aceasta problema, Antreprenorul a semnalizat zona respectiva si a executat in regim de urgenta lucrarile de remediere, astfel incat la aceasta ora se circula in conditii de siguranta pe toata lungimea VO Bacau

- Avand in vedere ca, pana la receptia finala a lucrarilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulatia pe acest obiectiv se desfasoara cu restrictie de viteza de 90 km/h".

Un sofer si-a crapat janta intr-o groapa din Autostrada Moldovei imediat dupa inaugurare. CNAIR: "Se poate intampla"

Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Un bărbat de 70 de ani din SUA a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat pe o autostradă din Minnesota. Imediat după impact, bărbatul s-a trezit că nu mai poate ieși din mașina...
#bacau, #centura Bacau, #inaugurare, #autostrada , #soferi