Trafic de cosmar pe Valea Prahovei si intre statiunile de pe litoral

Sambata, 15 August 2015, ora 13:45
2317 citiri
Trafic de cosmar pe Valea Prahovei si intre statiunile de pe litoral
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia rutiera s-a intensificat pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov, pe sensul de urcare, unde autovehiculele abia se deplaseaza cu 20-30 kilometri pe ora, dar si pe DN 39 Mangalia - Agigea, mai ales in zona statiunilor Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia.

La aceasta ora, pe DN1 Ploiesti - Brasov, pe sensul de urcare, se circula in coloana in zona statiunilor de pe Valea Prahovei (intre Nistoresti - Comarnic si Sinaia - Busteni), cu o viteza de aproximativ 20/30 de km/h, informeaza sambata Centrul Infotrafic.

Pentru a evita aglomeratia de pe Valea Prahovei, pot fi utilizate ca variante alternative catre Brasov: DN 1A Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele, iar catre Sinaia: DN 7 Bucuresti - Baldana, DN 71 Baldana - Targoviste - Fieni - Sinaia.

In zona Bran - Moeciu se poate ajunge pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti si in continuare pe DN 73 Pitesti - Brasov, cu precizarea ca pe DN 73 Campulung - Pitesti se executa lucrari, iar in mai multe puncte se circula pe o banda, alternativ, semaforizat.

Atentie, turisti! Aglomeratie si multe radare pe drumurile spre litoral si munte

Pe A2 Bucuresti - Constanta traficul rutier se desfasoara fara probleme de fluenta. Pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje sau coloane la statia de taxare de la Fetesti.

Soferilor li se aminteste ca prin statia de taxare de la Fetesti se poate trece liber pe benzile doi si trei, in ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa sa se plateasca in avans sau ulterior, pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, la benzinariile autorizate ori prin SMS, la numarul 7577.

Pe DN 39 Mangalia - Agigea, traficul este intens mai ales in zona statiunilor Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#trafic aglomeratie Valea Prahovei DN1, #coloana masini Agigea Mangalia , #trafic