Suspectul de la Timișoara a fost prins după două zile pe stradă. Polițiștii i-ar fi audiat părinții. Mesajul MAI UPDATE

Joi, 29 Iunie 2023, ora 23:19
11207 citiri
Suspectul de la Timișoara a fost prins după două zile pe stradă. Polițiștii i-ar fi audiat părinții. Mesajul MAI UPDATE
Portretul robot al autorului crimei din Timișoara FOTO / Poliția Română

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins, joi seară, 29 iunie, el fiind înconjurat de poliţişti pe stradă.

UPDATE 23.46 ”Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, Ministerul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Surse judiciare au precizat că bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei de joi a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş.

Știre inițială

IPJ Timiş a transmis, joi seară, că bărbatul suspectat că a ucis doi vârstnici într-un apartament din centrul municipiului Timişoara a fost prins.

Din primele informaţii, el a fost înconjurat de poliţişti în timp ce se afla pe stradă.

Părinţii bărbatului au fost audiaţi în cursul zilei de joi şi tot atunci le-a fost percheziţionată locuinţa. Joi după-amiază, poliţiştii au făcut mai multe controale şi filtre în zona Iosefin din Timişoara şi au audiat o femeie care se pare că ar fi mama suspectului.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române a declarat joi seară, 29 iunie, că autorul dublei crime de la Timișoara a fost reținut, arată g4media.ro.

Polițiștii au făcut apel, în urmă cu două zile, la populație pentru prinderea presupului criminal al celor doi bătrâni din Timișoara. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat), precizează Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Marţi seară, doi soţi au fost omorâţi de un bărbat care a intrat peste ei în casă.

Cei doi, în vârstă de 75 şi 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoţi, care locuieşte în Germania. La un moment dat au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit nişte zgomote, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuieşte în apropierea acestora. Acesta din urmă s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se află criminalul care a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

Totul s-a întâmplat în plin centrul oraşului, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş.

Un portret robot al asasinului a fost dat publicităţii de către poliţişti, care au cerut sprijinul cetăţenilor în rezolvarea cazului. De asemenea, au fost publicate imagini cu bărbatul.

Se pare că suspectul a furat o geantă cu 12.000 de lei, bani pe care femeia ucisă i-a încasat de la locatari pentru întreţinere, ea fiind administrator al imobilului.

Arma cu care au fost ucişi cei doi bătrâni, un cuţit, nu a fost găsită.

Răsturnare de situație în cazul ministrului ucrainean al Agriculturii. Reținut pentru corupție, Mîkola Solski a fost eliberat și reinstalat în funcție
Răsturnare de situație în cazul ministrului ucrainean al Agriculturii. Reținut pentru corupție, Mîkola Solski a fost eliberat și reinstalat în funcție
Mîkola Solski, ministrul ucrainean al Agriculturii, plasat în detenţie vineri, 26 aprilie, cu privire la acuzaţii de corupţie de dinaintea intrării în Guvern, a fost eliberat aproape...
Crimă odioasă comisă de un român: ”Recunosc. L-am bătut până l-am omorât”. Criminalul va sta după gratii 30 de ani
Crimă odioasă comisă de un român: ”Recunosc. L-am bătut până l-am omorât”. Criminalul va sta după gratii 30 de ani
Daniel Ispas, un român în vârstă de 45 de ani, stabilit în Italia, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce l-a ucis pe Mario Piozzi, managerul unei săli de jocuri de noroc din...
#suspect, #Timisoara, #crima, #prins , #politie