Celebri si admirati, dar fara diploma de BAC (Galerie foto)

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 19:22
19565 citiri
Celebri si admirati, dar fara diploma de BAC (Galerie foto)

Actori faimosi si vedete care stralucesc pe coperta revistelor par sa-l fi prins pe Dumnezeu de picior, iar succesul pare ca le-a stat alaturi din fasa. Esti tentat sa crezi ca au avut copilarii perfecte, ca au fost adolescentii doriti de parinti, ca nu chiuleau, iar la balul de absolvire a liceului au stralucit, exact asa cum se intampla in filme.

In realitate, insa, multi nici n-au prins balul de absolvire, alegand sa se lase de scoala cu mult inainte. Este cazul multor celebritati de la Hollywood, care au avut insa norocul de a reusi sa scape de stigmatul de ratat si sa fructifice ulterior toate oportunitatile.

Marlon Brando

Legendarul actor a fost exmatriculat din liceu pentru ca si-a condus motocicleta pe holurile institutiei, conform Life.

Mai tarziu, a fost dat afara de la scoala militara, pentru ca s-a furisat din institutie fara permisiune.

Johnny Depp

Visator, actorul Johnny Depp a renuntat la scoala la 16 ani, sperand intr-o cariera in muzica rock, impreuna cu trupa sa. La un moment dat, a vrut sa se reintoarca la scoala, insa a intampinat refuzul directorului.

Jessica Simpson

Cantareata, actrita, designer si afacerista de succes este americanca tipica, din Texas, care s-a lasat de scoala manata de visul de a avea succes in muzica. In cele din urma a obtinut un certificat GED, desi nu a facut liceul si nici nu are o diploma de Bacalaureat.

Richard Branson

Excentricul miliardar britanic s-a lasat de scoala la 16 ani, insa putini stiu si motivul - bossul de la Virgin sufera de dislexie. Asta nu l-a oprit insa sa puna bazele unor afaceri de succes si sa devina al 5-lea cel mai bogat britanic si al 254-lea cel mai instarit din lume, conform Forbes. Averea sa este estimata la 2,58 de miliarde de lire sterline.

Humprey Bogart

Numit de Institutul de Film American ca fiind cel mai mare actor din istoria cinematografiei americane, Humprey Bogart a fost, in anii adolescentei sale, o dezamagire pentru parintii sai.

Desi i s-au platit scoli private, Humprey nu a facut niciun efort. Notele mici, viciile - tigara si alcoolul -, dar si comentariile nepotrivite au facut ca elevul sa fie dat afara de la prestigiosul liceu Phillips Andover, de unde parintii sai sperau ca va merge la Yale. N-a fost insa cazul.

Joe Pesci

Barbier, sofer, chelner sunt numai cateva dintre meseriile lui Pesci, care a aparut pe sticla inca de la varsta de 5 ani. Scoala nu a fost o prioritate pentru Pesci, despre care nu oricine stie ca este si muzician.

Charlie Sheen

Deloc surprinzator, starul din "Doi barbati si jumatate" a fost exmatriculat de la liceul Santa Monica, din cauza absentelor si notelor mici.

Hilary Swank

Viitoarea detinatoare de Oscar a parasit si ea liceul South Pasadena, din California, pentru a deveni actrita. Copilaria si-a petrecut-o intr-un parc de rulote din Bellingham, Washington. Cand avea 13 ani, parintii ei s-au despartit. A ramas cu mama ei, cu care s-a mutat in Los Angeles. Cand aceasta a economisit indeajuns de mult, s-au mutat intr-un apartament.

Robert de Niro

Poreclit "Bobby Milk" de catre prietenii sai, Robert de Niro a ales sa paraseasca liceul din Manhattan la 16 ani, pentru a deveni actor.

Al Pacino

La varsta de 17 ani, a renuntat la scoala, rezultatele sale fiind de-a dreptul dezastruoase. Mama sa nu a fost de acord cu decizia lui, motiv pentru care Al Pacino a plecat si de acasa. A avut joburi deloc bine platite, avand si momente in care a trait in strada, insa nu si-a pierdut increderea. La 9 ani fuma deja, iar la 13 consuma alcool si, ocazional, marijuana. Doi dintre prietenii sai au murit din cauza drogurilor.

Lindsay Lohan

Problemele au inceput devreme pentru Lindsay, care a facut cunostinta de timpuriu cu camerele de luat vederi. Nici pana acum actrita nu a reusit sa-si termine liceul si probabil nici nu mai e o prioritate pentru ea.

Quentin Tarantino

Acesta s-a lasat de scoala de la varsta de 15 ani pentru a studia actoria, ajungand, in cele din urma, in spatele camerelor de luat vederi. O experienta care i-a folosit utila regizorului este aceea ca a lucrat intr-un centru de inchiriere casete video, fiind foarte atent la ce fel de filme erau cel mai des vizionate.

Paris Hilton

Dupa ce a incercat mai multe licee din tara, una dintre mostenitoarele lantului hotelior Hilton, Paris, a decis sa incheie acest capitol, lasandu-se de scoala. In cele din urma, mai tarziu, a obtinut un certificat GED.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
#vedete fara liceu, #actori fara liceu, #celebritati fara studii , #actori
Comentarii
Poza Westrop
Westrop
rank 5
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Sper ca toti acesti artisti au fost prezentati ca exceptii!