Interviu Stela Popescu, despre vacante si Sarbatori

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 16:54
1847 citiri
Interviu Stela Popescu, despre vacante si Sarbatori
Foto: zodiac-travel.ro

Stela Popescu ar trebui sa fie un cuvant in dictionarul limbii romane si sa insemne pofta de viata, hohote de ras, vivacitate. Numele ei ar trebui insa sa fie sinonim si cu "ordine" sau "meticulozitate", pentru ca marea actrita are un mic obicei de care nu se dezice nici macar cand sta la hotel: mai muta scaunele, mai aranjeaza camera, astfel incat totul in jurul ei sa fie frumos si la locul lui!

- Aveti un program deosebit de incarcat, mai aveti timp si pentru vacante?

- Nu prea, dar noi, artistii, reusim mai intotdeauna sa ne facem dintr-un turneu sau o plecare si o mica vacanta pentru ca de obicei ai ce sa vezi, sa vizitezi, sa fotografiezi si sa revezi cu ochii mintii mai tarziu. Imbinam bine placutul cu utilul din punctul asta de vedere.

- Preferati orasele pline de viata si de culoare sau locurile izolate si salbatice?

- In general nu-mi plac locurile izolate - si acasa mi-e greu sa stau singura. Intotdeauna chem la mine prieteni, intotdeauna e lume la mine, nu sunt o singuratica, imi place sa traiesc intre oameni.

- Ce tabieturi de vacanta aveti?

- In general n-am tabieturi pentru ca traiesc pe fuga, intr-o alergatura permanenta intre un loc si altul. Chiar nu-mi permit sa am tabieturi, dar ce stiu sigur e ca-mi place ca in jurul meu sa fie frumos, sa fie ordine. Chiar la hotel sau in orice loc m-as duce, mai mut scaunele, mai aranjez cate ceva...

- Povestiti-ne despre mica oaza de liniste, casa dumneavoastra de la 2 Mai...

- Nici acolo nu este liniste, totdeauna este cineva la mine, dar vreau sa va spun ca la casuta de la 2 Mai, cand stai pe terasa, noaptea, si vezi lucirea aia de argint in fata, nu exista placere mai mare... Eu nu merg la plaja, nu sunt iubitoare de soare, dar se intampla ceva acolo, e un miracol... Nu toata lumea are aceeasi senzatie legata de mare, nu toti oamenii iubesc marea, dupa zece zile ii vezi ca pleaca obositi si plictisiti - in schimb eu ma simt extraordinar...

Casuta aia eu am facut-o, eu am desenat-o, am facut ce-am vrut acolo, poate ca si din cauza asta mi-e asa de draga, poate ca si din cauza ca sotul meu adora marea. Acum ceva timp am filmat vara la o telenovela si am facut in fiecare weekend naveta acolo - am suferit cumplit in anul ala cand eu, an de an, eram obisnuita sa stau cate o luna si jumatate la 2 Mai si sa ma simt ca in al noualea cer.

- Ati calatorit aproape in toata lumea. Unde nu ati fost inca, dar ati vrea sa ajungeti?

- N-am ajuns in Japonia si in China, iar in China chiar mi-am propus sa ajung cat de curand, sa fac o excursie in tara aia minunata. Pe de alta parte, am vazut multe tari frumoase si importante, am avut sansa sa fiu implicata in proiecte care s-au desfasurat in 26 de mari capitale ale lumii, iar asta mi-a implinit si setea de calatorie.

- Vorbeati mai devreme de 2 Mai. Exista un loc pe care l-ati vizitat si ati spus "aici mi-ar fi placut sa traiesc"?

- Da, desi e periculos, in Africa de Sud.

- Care este cel mai valoros obiect adus din vacantele dvs?

- Am adus multe lucruri care iti spun ceva, lucruri care te emotioneaza si mai tarziu. Am avut, de exemplu, o colectie foarte frumoasa de farfurii olandeze.

- O intamplare hazlie de vacanta, va rog...

- Sa-ti zic de o intamplare cand am pierdut un Revelion cu Arsinel, la New York, cand ne-am urcat in avion si ne-am intors acasa de trei ori, ca nu pleca avionul, si ei ne asteptau la New York, iar noi abia a doua zi am ajuns, ajutati de o romanca.

- In ce proiecte sunteti implicata in urmatoarea perioada?

- In multe proiecte. Lucrez pentru postul "Acasa" la telenovela "Iubire si onoare" si am scos acum cateva zile premiera "Aplauze, aplauze", care omagiaza 30 de ani de activitate impreuna cu Alexandru Arsinel, la Teatrul Tanase, acolo unde va invit pe toti cu drag. In rest, sunt pe finalul filmarilor pentru programele de Revelion, iar acum sunt la Cluj, unde particip la o manifestare culturala. Lucrez la Opera Comica pentru Copii, chiar luni am spectacol, apoi am colaborarea de la "Taifasuri", unde am pagina mea saptamanala - dupa cum vedeti, viata mea profesionala este foarte plina

- Ce planuri de vacanta aveti pentru Sarbatori?

- Marti, de ziua mea, fac o petrecere impreuna cu o buna prietena, care e nascuta tot pe 21 decembrie. Craciunul il petrec in Bucuresti, cu prietenii si familia, iar pe 28 plec la Chicago, la niste prieteni foarte buni, unde voi petrece Revelionul. Stau acolo 5 zile, ma intorc iar apoi plec in Israel.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#interviu Stela Popescu, #Stela Popescu , #actori