10 celebritati despre care nu stiai ca au frati gemeni (Galerie foto)

Luni, 17 Iunie 2013, ora 12:25
14451 citiri
10 celebritati despre care nu stiai ca au frati gemeni (Galerie foto)
Foto: Answers

Desi asemanatori ca infatisare, gemenii au de cele mai multe ori personalitati diferite. Poate tocmai de aceea se intampla ca unul dintre frati sa isi aleaga o cariera stralucitoare, iar celalalt sa ramana in umbra.

Chiar daca nu foarte mediatizate, exista cateva cazuri de celebritati care au frati gemeni. Citeste mai jos povestea unor gemeni celebri, conform Answers.

Ashton si Christopher Kutcher

Putini stiu ca mai tanarul fost sot al actritei Demi Moore, Ashton Kutcher, are un frate geaman. Christopher Kutcher s-a nascut cu paralizie cerebrala si, in timp, a devenit un sustinator activ al copiilor cu aceasta problema.

Gisele si Patricia Bundchen

Frumosul supermodel Gisele Bundchen, cel mai bine platit din lume la momentul actual, are o sora la fel de atragatoare, care, de altfel, a si cochetat cu modelingul o buna perioada de timp. Patricia a renuntat la aceasta cariera pentru a-i fi manager surorii sale. Se pare ca cele doua fac echipa buna impreuna.

Scarlett si Hunter Johansson

Daca Scarlett a ales o cariera artistica, fratele ei geaman, Hunter Johansson, se gandeste de ceva vreme la o cariera in politica. Nici nu ar fi de mirare, avand in vedere ca acesta a fost manager de campanie pentru Barack Obama.

Jon si Dan Hader

Si actorul Jon Hader are un frate geaman. Potrivit confesiunilor celor doi, in copilarie profitau din plin de asemanarea lor.

Siva si Kumar Kaneswaran

Membrul formatiei britanice "The Wanted", Siva Kaneswaran, are un frate geaman preocupat si el de muzica. In plus, Kumar Kaneswaran este implicat in modeling si incearca sa depaseasca succesul fratelui sau.

Kiefer si Rachel Sutherland

Kiefer Sutherland este un cunoscut actor, regizor si producator britanic. Acesta are si o sora geamana care a ales, insa, o cariera in spatele camerei de filmat, lucrand in post-productie.

Aaron si Shawn Ashmore

Gemeni identici, Aaron si Shawn Ashmore sunt ambii actori. Si, daca Aaron a jucat in Smallville, Shawn il interpreteaza pe Iceman in seria X-men, el fiind considerat si cel mai sexy dintre frati.

Charlotte si Samantha Ronson

Gemenele faimoase in Marea Britanie au ales doua cariere diferite. In vreme ce Charlotte este un desiger respectat, Samantha este un DJ popular. Daca mai punem la socoteala faptul ca fratele celor doua, Mark Ronson, este producator de film, este clar ca avem de-a face cu o familie de artisti.

Alanis si Wade Morissette

Cantareata si compozitoarea canadiana Alanis Morissette are un frate geaman care a cochetat si el cu muzica rock. In plus, acesta este si instructor de yoga si terapeut. Wade scrie si carti motivationale, avand ca subiect gasirea pacii interioare.

Aaron si Angel Carter

E greu sa te lupti cu faima trupei Backstreet Boys, insa Angel Carter a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l depasi pe mai cunoscutul sau frate. Desi amandoi au incercat cariera artistica, prea putine se mai stiu astazi despre ei.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#vedete frati gemeni, #celebritati frati gemeni, #celebritati gemeni identici poze , #hollywood