Ce nu stiai despre Sandra Bullock (Galerie foto)

Marti, 26 Iulie 2011, ora 19:45
8722 citiri
Ce nu stiai despre Sandra Bullock (Galerie foto)

Sandra Bullock se poate mandri cu o cariera impresionanta, cu ocazia aniversarii a 47 de ani, batuti pe muchie marti, 26 iulie: roluri in filme precum Speed, The Proposal sau The Blind Side, toate avand un succes foarte mare la public.

Chiar daca de multi ani traieste in lumina reflectoarelor, cu siguranta sunt cateva lucruri pe care nu le stii despre Sandra. In asteptarea lansarii, in 2012, a unui film despre care se aud numai lucruri bune, Extremely Loud and Incredibly Close, iata cateva lucruri inedite despre detinatoarea de Oscar:

Potrivit ThirdAge, in tinerete, dupa ani de colindat Europa alaturi de mama sa, Helga, o cantareata de opera de origine germana, Bullock s-a intors in Statele Unite, unde era mai mereu tachinata din cauza hainelor ei cu tenta nemteasca.

Sandra mai avea extrem de putin si absolvea facultatea, dar a renuntat si s-a mutat la New York pentru a deveni actrita. Atunci cand nu mergea la auditii se intretinea servind la mese si la bar in localuri. Dupa ce a devenit faimoasa pentru cariera artistica, s-a intors si si-a terminat si studiile.

Sandra a inceput cu teatrul, jucand cativa ani cu mama sa, avand roluri mici si cantand in corul de copii. Primul rol important l-a avut in "No Time Flat", cand l-a uimit pe regizorul Alan J. Levi cu performanta ei. In 1989 a jucat in primul sau film "The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman".

Succesul ei a survenit cu adevarat odata cu interpretarea lui Annie Porter din "Speed" (1994), alaturi de Keanu Reeves. A castigat atunci 2 premii MTV si un premiu Saturn.

A jucat in locul lui Demi Moore rolul personajului Lucy, in "While You Were Sleeping", in 1995.

Bullock este singura artista care a fost numita si "cea mai buna", dar si "cea mai proasta actrita" in aceeasi saptamana. Dupa ce a castigat doua premii Razzie dupa filmul "All About Steve", a primit premiul Academiei de Film pentru rolul din "The Blind Side".

Dupa filmul "Stardom", din 2009, a devenit singura actrita care a stat singura cap de afis pentru publicitatea unui film. Castigurile au fost undeva la 200 de milioane de dolari.

Bullock are propria companie de productie, "Fortis Film", de care se ingrijeste alaturi de tatal ei, John Bullock, si de sora ei, Genise.

Sandra este o mare sustinatoare a Crucii Rosii, donand cate 1 milion de dolari de cel putin 4 ori, inclusiv victimelor cutremurului din Haiti (2010) si Japonia (2011).

Sandra a fost logodita cu Tate Donovan, dar singurul mariaj l-a avut cu Jesse James, din "Monster Garage". Casatoria lor a durat 5 ani, pana in 2010, cand au divortat, din cauza infidelitatii lui. Inainte sa se desparta, cei doi vroiau sa adopte un copil, iar Bullock a mers mai departe cu actiunea si a devenit parinte pentru micutul Louis Bardo, din New Orleans, un baietel de culoare.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Sandra Bullock aniversare, #Sandra Bullock lucruri inedite, #Sandra Bullock cariera, #Sandra Bullock viata personala, #Sandra Bullock varsta , #hollywood