John Travolta a incercat sa isi resusciteze fiul

Luni, 05 Ianuarie 2009, ora 15:45
3287 citiri
John Travolta a incercat sa isi resusciteze fiul
Foto: People

Actorul american John Travolta a incercat sa isi resusciteze fiul dupa ce l-a gasit prabusit vineri, insa nu a reusit sa il salveze. Travolta a vorbit recent despre moartea baiatului sau Jett in varsta de 16 ani.

"Am facut tot ce am putut ca sa il tin in viata. Avea un puls slab si am incercat din rasputeri sa il salvam. Am incercat sa il resuscitez timp de 20 de minute. Medicii au continuat dupa ce au sosit", a spus actorul.

John Travolta si sotia sa Kelly Preston au multumit fanilor si publicului american pentru sprijinul acordat dupa moartea fiului lor Jett Travolta, in varsta de 16 ani.

"Multumim din suflet tuturor care au trimis condoleante. Jett era cel mai bun fiu pe care l-ar putea cineva avea, aducea bucurie in viata oricui il intalnea. Suntem extrem de indurerati fiindca timpul petrecut impreuna cu el a fost extrem de scurt. Vom pretui momentele pe care le-am petrecut impreuna cu el tot restul vietii", au anuntat parintii indoliati pe site-ul www.travolta.com.

Parintii au multumit tuturor celor care le-au trimis mesaje pentru a-si arata sprijinul si au declarat ca acestea sunt "dovada bunatatii din oameni care ofera speranta unui viitor mai bun". Jett a murit in timp ce se afla in vacanta in Bahamas cu familia.

Decesul neasteptat al fiului lui John Travolta a ridicat numeroase intrebari in legatura credintele scientologice ale faimosilor parinti ai lui Jett Travolta, informeaza presa britanica.

Si John Travolta (54 de ani) si Kelly Preston (44 de ani) sunt recunoscuti ca adepti ai Scientologiei si se confrunta, in acest moment, cu acuzatia ca ar fi refuzat sa accepte ca fiul lor era autist, deoarece aceasta boala nu este recunoscuta de religia pe care o impartasesc.

John si Preston au respins acuzatiile ca fiul lor era autist si au afirmat ca fiul lor suferea de sindromul Kawasaki, a boala care produce afectiuni ale inimii.

In cadrul cercetarilor care au loc in privinta mortii lui Jett, John Travolta si Kelly Preston vor fi intrebati daca fiul lor urma un tratament adecvat bolii sale.

Autismul este adesea asociat cu epilepsia, boala de care sufera cel putin jumatate de milion de persoane in Statele Unite si care este tratata cu medicamente anti-convulsive.

Biserica Scientologica crede ca bolile mentale nu exista si incearca sa dicrediteze psihiatrii si terapiile cu ajutorul medicamentelor, in mod special la copii.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#Travolta multumeste moarte , #stiri mondene