Fiica Danei Savuica nu vrea sa pozeze in Playboy, dar pregateste o surpriza - afla ce

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 09:55
6920 citiri
Fiica Danei Savuica nu vrea sa pozeze in Playboy, dar pregateste o surpriza - afla ce
Foto: Arhiva

Pe Julie, fiica Danei Savuica, nu o sa o vedem pozand intr-o revista pentru barbati, deoarece doreste sa urmeze o cariera diplomatica, dar cu toate acestea se pregateste sa lanseze propria linie de imbracaminte.

"Va spun in premiera. Julie nu va mai fi imaginea Etiquette. Ea si-a dorit foarte mult sa lansam si un brand pentru adolesente si voi lansa in curand brandul Juliette. Ea va fi imaginea propriului brand", a declarat Dan Savuica la TV Ziare.com.

Vezi inregistrarea emisiunii Aici

Aceasta a reiterat ca fiica sa nu intentioneaza sa pozeze in Playboy pentru ca isi doreste o cariera diplomatica.

"Julie nu va intra in showbiz. Este la Facultatea de Stiinte Politice la Universitate. Isi doreste o cariera diplomatica, nu politician. O aparitie in Playby nu este oportuna", a continuat vedeta tv.

Dana Savuica te invata ce greseala sa nu faci cand iti alegi tinuta

Linia sa de imbracaminte merge excelent, iar intentiile Danei sunt de a intra si pe piata internationala, insa nu doar online, fapt ce se intampla in prezent.

"Daca o sa fie totul bine cu Etiquette, o sa continui pe linia aceasta. Sa imi dezvolt acest business la cote internationale. Acum se vinde in 10 tari central si est-europene, dar doar online. (...) Sunt deschisa la orice propunere venita de la cei care au magazine si care si-ar dori sa achizitioneze brandul meu", a precizat prima femeie din Romania care a pozat in Playboy.

Renunta la televiziune?

Dana Savuica a discutat cu cititorii Ziare.com si despre planurile sale de viitor, marturisind ca la un moment dat va renunta la televiziune.

"Acum lucrez la o colectie de lenjerie intima. Imi doresc foarte mult sa cresc acest brand. Sa nu uitam ca am 42 de ani si ma indrept cu pasi rapezi spre o cariera care nu o sa mai aiba legatura cu televiziunea pentru ca asta e. La un moment dat, trebuie sa te retragi din fata sticlei si din fata camerei de luat vederi. Si asta incerc si eu. Sa fac din businesul acesta ceva trainic", a spus aceasta.

Desi nu este designer, Dana reuseste sa creeze imbracaminte si incaltaminte care prind foarte bine la public.

"Eu nu sunt designer de meserie, sunt o persoana publica ce si-a facut un nume in acest domeniu si care doreste sa faca o afacere din numele asta. Mi-am creat brandul, dar brandul meu este pur comercial. Eu merg clar pe tendintele lansate de designerii internationali, pe materiale care se vand cel mai bine pe piata internationale. Intru in magazine si vad pe ce pune romanca mana. E o linie vandabila", a adaugat ea.

Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primarul comunei Ciorani din județul Prahova, Voicu Marin, trimis în judecată pentru falsificarea documentelor electorale, în favoarea Partidului Naţional Liberal, la alegerile locale din anul...
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
#fiica Dana Savuica imbracaminte, #Dana Savuica Etiquette , #vedete romanesti
Comentarii