Sa ne amintim ce vedete s-au casatorit in 2010 si cine si-a botezat copiii

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 17:46
2804 citiri
Sa ne amintim ce vedete s-au casatorit in 2010 si cine si-a botezat copiii
Foto: cakemag

Anul 2010 a fost plin de evenimente importante in viata vedetelor noastre. Unele s-au casatorit, altele au nascut si si-au botezat copiii, in timp ce altele au decis sa mearga pe drumuri separate fata de partenerii lor de viata si au divortat. Haideti sa aflam impreuna cam ce evenimente au fost importante in acest an.

Pentru inceput, sa vorbim despre o nunta care nu avea cum sa treaca neobservata, avand in vedere pregatirile facute si faptul ca a costat 2,5 miliarde de lei vechi. Daca mai spunem ca mireasa a schimbat trei rochii in ziua nuntii, este clar ca ne referim la nunta Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu.

Un alt eveniment de acest gen a avut loc si in viata lui Alex Velea, care a distrus inimile multor fete, in momentul in care a anuntat ca s-a hotarat sa se aseze la casa lui cu iubita sa Ana. Nasii celor doi au fost Andreea Banica si sotul sau Lucian Mitrea.

Un alt artist care a frant inimile fanelor in momentul in care s-a casatorit a fost Razvan Fodor. Artistul a uimit pe toata lumea in momentul in care s-a casatorit, pentru ca evenimentul nu a fost anuntat inainte. Atat ceremonia civila cat si cea religioasa au fost aparte, cei doi dorind sa para cat mai natural. Si chiar au reusit, avand in vedere ca Razvan a venit la starea civila imbracat in pantaloni pana la genunchi.

Razvan Fodor s-a casatorit (FOTO)

Si Cristi Tabara s-a casatorit in 2010. Ba mai mult, tot in 2010 Tabara a fost implicat intr-un scandal sexual. Prezentatorul TV a fost acuzat ca a molestat sexual o minora. Nunta lui Cristi cu Loredana Lascu a fost pusa la punct in secret, insa presa tot a aflat cateva detalii despre aceasta.

Si campionul mondial la gimnastica Marian Dragulescu si-a regasit linistea alaturi de Corina Matei, dupa ce a avut parte de o despartire cu scandal de fosta sa sotie, Larisa. Cei doi au ales sa stea departe de ochii curiosilor si s-au casatorit in Las Vegas.

Marius Urzica, fost gimnast, a ales si el ca in anul 2010 sa se casatoreasca pentru a doua oara. Aleasa inimii sale este Elena Simona Georgescu.

Nici jurnalistele nu au stat departe de altar in acest an. Monica Dascalu de la Pro TV si jurnalista Oana Dobre s-au casatorit in acest an. Ba mai mult, Monica a fost aleasa si Mireasa anului 2010 de catre cititorii Ziare.com. Si Emma Zeicescu a ales sa isi uneasca destinul cu alesul inimii sale in 2010.

Monica Dascalu, mireasa anului 2010 - sondaj

Nunti dar si ... botezuri

Nu numai de nunti au avut parte in acest an vedetele noastre, ci si de botezuri. Si cum mereu vedetele noastre impartasesc cu noi aceste evenimente importante din viata lor, haideti sa ne amintim impreuna cine si-a botezat copiii in 2010.

Anul acesta am avut parte de un botez regal. Printul Carol Ferdinand, fiul Printului Paul si al Printesei Lia, a fost botezat chiar de presedintele tarii Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu.

Tot in acest an, Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, si-a botezat fetita, insa la acest eveniment nu a fost prezent si tatal micutei, italianul Ciro Castellano.

Si actorul Octavian Strunila si-a crestinat fetita in 2010. Alte vedete care au devenit mamici in acest an sunt cantareata Antonia, Monica Davidescu, Adriana Bahmuteanu, Maria Marinescu, Diana Tusa. Si Cosmin Selesi a devenit tatic in acest an.

Adriana Bahmuteanu a nascut un baietel

Dupa ce am trecut pe lista evenimentele placute ale anului, sa amintim si vedetele care au trecut printr-un divort in acest an. Printre acestea se numara Madalin Ionescu, Ilie Nastase si Miron Cozma.

De ce a durat atât de mult retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
De ce a durat atât de mult retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică seara, 28 aprilie, că a avut o discuție privată cu medicul Cătălin Cîrstoiu privind cursa pentru Primăria Capitalei. Traian...
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Fostul președinte Traian Băsescu a comentat duminică seara, 28 aprilie, într-o emisiune la Digi24, șansele Gabrielei Firea de a câștiga alegerile locale. Fostul șef al statului este de...
#nunti botezuri 2010, #nunti 2010 , #vedete romanesti