Celebritati care isi adora cateii (Galerie foto)

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 19:55
5951 citiri
Celebritati care isi adora cateii (Galerie foto)

Starurile sunt inconjurate de o multime de oameni, insa nevoile lor de afectiune nu sunt intotdeauna satisfacute, asa ca nu putine sunt cele care isi iau un animal de companie, de cele mai multe ori acesta fiind un catel.

Iata cateva vedete care pur si simplu isi adora patrupedele, conform The Daily Beast:

Blake Lively si Ryan Reynolds si-au inclus cateii in planurile de nunta. La fel au facut si fondatorul Facebook si mireasa lui, catelul lor, Beast, conducand-o pe Priscilla Chan la altar.

Usher a platit recent 12.000 de dolari pentru un pui de goldendoodle, in cadrul unei licitatii de binefacere pentru o fundatie ce se ocupa cu educatia. Si anul trecut a facut ceva asemanator, catelul de atunci fiind botezat Usher.

Jessica Biel le povesteste in permanenta fanilor ei de pe Twitter despre Tina, catelusa ei, un pitbull. Alte vedete care detin caini din aceasta rasa sunt Katherine Heigl, cu al sau Apolo, si Michael J. Fox, cu Burnaby.

Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au certat destul de mult pe catelul lor, Bear, adoptat de la un adapost din New Orleans. Pattinson chiar spunea recent ca uraste oamenii, dar iubeste cainii. Si Drew Barrymore si Tom Green s-au certat pentru custodia catelului Flossie atunci cand s-au despartit. Patrupedul le-a salvat viata celor doi atunci cand casa lor a luat foc.

Alessandra Ambrosio a avut probleme cu PETA din cauza ca si-a vopsit catelul in roz si mov. Alte staruri care au avut probleme cu aceasta organizatie pentru ca si-au colorat animalele de companie au fost Mary Kate si Ashley Olsen si Snooki.

Mariah Carrey a fost data in judecata de catre un veterinar pentru 37.000 de dolari. Acesta spune ca i-a ingrijit catelul bolnav, pe Dolomite, pentru 2 saptamani, hranindu-l prin tuburi si acordandu-i asistenta permanenta, pentru a fi mai apoi inselat de cantareata in ceea ce priveste nota de plata.

Pamela Anderson a orgnizat chiar o "nunta" pentru golden retriever-ul Star si chihuahua Luca, in Malibu.

Jennifer Aniston si-a iubit atat de mult cainele, pe Norman, incat atunci cand acesta a murit, artista si-a tatuat numele lui pe piciorul drept. Tot ea i-a oferit altei mari iubitoare de caini, Oprah Winfrey, o saltea de yoga personalizata cu pozele celor 5 catei ai prezentatoarei TV.

Charlie Sheen nu a reusit sa aiba destula grija de catelul lui, despre care spunea ca il iubste foarte mult, si patrupedul a murit de malnutritie. Fosta sotie, Denise Richards a refuzat sa ii dea inapoi actorului un alt caine ce apartinea amandurora, atunci cand s-au despartit, fapt pentru care Charlie a scris niste cuvinte destul de urate pe Twitter la adresa ei, la vremea respectiva.

Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#vedete iubitoare catei, #vedete stapani caini, #celebritati iubitoare animale, #celebritati caini, #vedete animale , #vedete straine