Celebritati nascute de Craciun (Galerie foto)

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 22:37
6362 citiri
Celebritati nascute de Craciun (Galerie foto)
Foto: paolocason

Pentru cei nascuti in 25 decembrie, Mos Craciun ar trebui sa aduca, un numar dublu de cadouri - jumatate pentru brad, jumatate pentru aniversare - printre acestia se numara si personaje celebre.

Daca au fost sau nu nascuti sub o stea norocoasa e mai greu de stabilit, cert este insa ca unii s-au bucurat de un succes rasunator in lumea filmului sau muzicii, asa cum releva Biografie Online.

Humphrey Bogart

Nascut la New York, in 1899, spre deosebire de personajele pe care le-a interpretat cu maiestrie, nu era nici dur, nici cinic, dar si-a trait epoca de glorie, asigurand presei suficiente subiecte scandaloase, datorita caracterului sau dificil si consumului exagerat de alcool.

In ciuda acestor non-calitati, Bogart era un barbat fascinant, carismatic si cu un succes de invidiat in randurile sexului opus, de-a lungul vietii fiind iubit cu pasiune, admirat si vanat asemenea unui veritabil erou din filmele in care a jucat.

Annie Lenox

Definita drept una dintre vocile speciale ale muzicii contemporane, Annie Lennox s-a nascut in Aberdeen, Scotia, in 1954, studiind inca din copilarie pianul si flautul, pentru a obtine mult ravnita bursa de studiu in cadrul London's Royal Academy of Music.

Numele sau este legat de succesul grupului Eurythmics, alaturi de cel al partenerului sau, chitaristul Dave Stewart, cu care a reusit sa se impuna in lumea muzicala a anilor '80, colectionand numeroase hit-uri in topurile de specialitate, multe dintre acestea fiind si astazi fredonate cu placere pe toate meridianele lumii.

Jimmy Buffet

James William Buffet, cunoscut cu numele de artist Jimmy Buffet, nascut in 1946, in Pascagoula, Mississippi, reuseste sa se bucure de succes in mai multe domenii, fiind scriitor, compozitor si interpret, producator de filme si om de afaceri si demonstrand o inspiratie speciala in tot ceea ce face.

Buffet se considera un "rasfatat al sortii", iar viata pare sa-i dea dreptate: in ianuarie 1996, scapa cu viata dupa ce avionul sau privat, "Hemisphere Dancer", a fost luat la tinta de armele politiei din Jamaica, suspectat in mod absurd ca ar fi transportat marijuana. Guvernul Jamaican i-a cerut ulterior scuze.

Helena Chistensen

Nascuta in 1968 la Copenhaga, Helena a ajuns sub lumina reflectoarelor castigand concursul de frumusete Miss Danemarca 1987 si reprezentandu-si tara la competitia Miss Univers in anul succesiv.

In 1991 apare in videoclipul muzical Wicked Game, al lui Chris Isaak, episod care ii pune in valoare farmecul si senzualitatea, impunand-o in totpul frumusetilor feminine din lumea spectacolului si nu numai, fiind una dintre cele mai apreciate modele ale colectiilor Victoria's Secret.

Dido

Dido Florian Cloud De Bounevialle O'Malley Armstrong, nascuta la Londra, in 1971, si-a ales un nume scurt pentru a deveni vedeta: Dido. Si i-a reusit.

Cu o mama poeta si un tata editor si manager de origini irlandeze, Dido nu putea fi lipsita de simt artistic, dar pasii sai s-au indreptat catre muzica in loc de literatura.

Inca de la frageda varsta de 6 ani, a inceput sa frecventeze London Guildhall School of Music, unde a studiat pianul si vioara, construindu-si solide baze muzicale, care aveau sa-i asigure mai tarziu o cariera de succes.

"No Angel" si "Life for Rent", primele sale albume, au inregistrat vanzari spectaculoase in lumea intreaga, iar varsta tinerei artiste lasa loc pentru alte creatii deosebite, asteptate cu un real interes de iubitorii de muzica.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#celebritati nascute ziua Craciun, #vedete nascute data 25decembrie , #vedete straine