Vedete de plastic (Galerie foto)

Vineri, 14 Iunie 2013, ora 18:35
4773 citiri
Vedete de plastic (Galerie foto)

Nu sunt putine vedetele care admit senine ca au intervenit pe ici pe colo, prin locurile esentiale, pentru a-si pastra aspectul tanar si rotunjimile intacte, neatinse de trecerea anilor. Insa pentru fiecare ce indrazneste sa recunoasca asta exista alte cateva care nu ar admite nici in ruptul capului ca asupra lor s-a intervenit cu bisturiul.

New York Daily News face o trecere in revista a celebritatilor din ambele tabere.

Un astfel de exemplu este Tori Spelling, care a intervenit mai ales in zona bustului. Decizia a fost ulterior regretata, mai ales ca Tori a dat nastere mai multor copii. Aceasta sustine ca implanturile puse la 20 de ani i-au afectat alaptarea, mentionand ca daca ar fi stiut atunci acest lucru nu ar fi intervenit pentru nimic in lume.

Joan Rivers, trecuta de 70 de ani, nu are niciun rid pe chip. Nu degeaba moto-ul ei e "mai bine un chip nou-nout iesind dintr-o masina veche decat un chip batran iesind dintr-o masina noua". Sfatul septuagenarei este "Cheltuieste-ti banii pe tine!". In cazul sau, asa a procedat, avand la activ doua liftinguri la nivelul fetei, cel putin o rinoplastie, operatii la ochi si Botox cat cuprinde.

Nasul LaToyei Jackson a suferit atat de multe operatii incat incepe sa semene cu cel al raposatului frate, Michael Jackson. Cu toate acestea, nu recunoaste ca a fost la medicul estetician nici in ruptul capului, desi nu doar nasul da de gandit.

Actrita Meg Ryan era, candva, femeia suprema. A facut insa greseala de a-si face implant in buze si ceva injectii cu Botox care au afectat total felul in care arata.

Janice Dickinson a recunoscut deschis ca e fana a chirurgiei estetice, declarandu-se chiar dependenta de astfel de proceduri, ea investind in propria persoana, pana in prezent, 100.000 de dolari. Si-a marit bustul, si-a facut lipsuctie la nivelul abdomenului, si-a augmentat buzele, a intervenit la nivelul gatului si fetei, inclusiv cu Botox. Autobiografia sa se numeste, deloc ironic, "Totul la mine e fals... Sunt perfecta".

Nici vaduva lui Kurt Cobain, Courtney Love nu e straina de chirurgia plastica, avand, dupa spusele ei, buzele si nasul operate. Gurile rele spun, insa, ca mult mai multe au fost corectate.

Vedeta britanica Katie Price este celebra mai ales pentru sanii sai, falsi 100%. Daca la inceput avea cupa A, a ajuns in scurt timp la G, pentru ca apoi sa se intoarca la D. Putini stiu insa ca aeasta a investit si in dantura 41.000 de dolari. Nu se fereste sa admita ca a folosit tot felul de seruri pentru fata si buze si ca a recurs la rinoplastie.

Sotia rapperului Ice T, Nicole "Coco" Austin, e o Barbie pentru adulti. A investit sani, insa neaga ca ar fi facut schimbari si la nivelul sezutului.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#vedete operatii estetice, #celebritati chirurgie estetica, #vedete marire sani, #vedete silicoane poze, #celebritati marire sani imagini , #vedete straine