Proteze externe de san si lenjerie speciala gama Anita Active de la Ortotech

Advertorial
Luni, 29 Mai 2017, ora 10:00
42933 citiri
Proteze externe de san si lenjerie speciala gama Anita Active de la Ortotech
Foto: Ortotech

(P) Dupa o operatie de mastectomie, femeile care sunt nevoite sa poarte o proteza de san au nevoie de o lenjerie speciala. Pentru a usura si infrumuseta viata acestor femei, ORTOTECH ofera o gama larga de sutiene cu buzunare pentru proteza de diferite modele si culori.

De fapt, acordam lenjeriei o si mai mare importanta. Intr-o astfel de situatie alegerea lenjeriei intime este influentata de o serie de factori.

In primul rand persoana in cauza doreste sa se simta in siguranta. Siguranta ca proteza externa de san este tinuta acolo unde ii este locul, fara a trada existenta ei.

In acelasi timp cea care poarta un sutien special vrea sa se simta confortabil. Si nu in ultimul rand vrea sa se simta atragatoare, feminina si sexy.

Anita Care ofera o gama larga de sutiene cu buzunare pentru proteza de diferite modele si culori. Toate aceste sutiene sunt confectionate din materiale moi, testate biologic.

Gama Anita Care de sutiene cu buzunare pentru proteza care contine modele simple, netede pana la modele feminine elegante este completata de modele ale gamei Anita Active.

In colectiile pe care ORTOTECH le comercializeaza femeile isi aleg sutienul potrivit pentru orice ocazie.

Ortotech are contracte cu toate Casele de Asigurari din Romania pentru decontarea setului compus dintr-o proteza externa de san si un sutien.

Sutienul post-mastectomie SAFINA este un sutien bilateral foarte apreciat de doamnele ce se recupereaza dupa o operatie de mastectomie.

De altfel, la nivel international este sutienul cel mai vandut din gama Care a celor de la Anita fiind disponibil intr-o varietate larga de culori si marimi.

Sutienul post-mastectomie HAVANNA din gama Anita Care este un sutien elegant fara armatura, cu cupe croite din 3 parti, pentru a asigura o sustinere ferma a bustului.

Eleganta este data de dantela elastica in zona superioara a cupei si de materialul de microfibra in zona inferioara.

Bretelele sunt late, confortabile, captusite cu material moale asezate spre mijlocul spatelui pentru un plus de sustinere si confort. Spatele este confectionat din material elastic, rezistent.

Sutienul special ELLA este un sutien dotat pe ambele parti cu buzunare pentru proteza fara armatura, confectionat din tul elastic transparent cu motiv floral in zona cupelor.

In partea inferioara a cupei, buzunarele sunt din bumbac, iar partea superioara este reaizata din material transparent Charmeuse. Bretelele sunt confortabile, reglabile, acoperite cu banda brodata.

Iar daca doamnele au fost si doresc sa ramana in continuare active, dinamice, sportive, Ortotech vine in sprijinul acestora cu gama de sutiene sport total diferite fata de sutienele sport conventionale datorita functionalitatii lor remarcabile.

Practic, sutienelor din gama Anita Active li se pot aplica un buzunar special care sa sustina proteza externa de san.

Astfel, un sutien sport Anita din gama Anita Active pe care ORTOTECH le comercializeaza, asigura maximum suport chiar si pentru doamnele cu o cupa foarte mare, mentine o pozitie optima a sanilor pe corp chiar si pentru activitatile sportive de mare intensitate.

Materialele de inalta tehnologie garanteaza un mediu placut pe piele, permitandu-i acesteia sa respire. Un sutien sport Anita Active reduce miscarea sanilor in sus sau in jos cu pana la 78% iar umezeala este indepartata de pe corp - astfel pielea nu se raceste.

Toate produsele Anita cu care ORTOTECH vine in sprijinul doamnelor, au fost testate impotriva substantelor nocive si sunt prietenoase cu pielea. Si daca toate acestea nu ar fi de ajuns, noua gama Anita Active are proprietati imbunatatite. Au o stabilitate laterala mult mai buna, rezistenta superioara la alunecare, un comportamanet optim la intoarcere si chiar o mai buna contractie dupa spalare.

Sistemul de bretele, dezvoltat exclusiv de Anita, face ca imbracarea si dezbracarea acestui sutien sport sa fie extrem de simpla. O caracteristica speciala este data de design-ul in format X la spate si de bretelele late ce pot fi reglate suplimentar in partea din fata.

Bretelele sunt pozitionate in mod eficient in centrul umerilor pentru un confort maxim. Bineinteles, se pastreaza formele feminine iar cusaturile respecta liniile trunchiului.

ORTOTECH pune la dispozitia doamnelor o gama variata de sutiene sport. Fiecare are proprietati diferite, in functie de nevoile fiecareia.

Cupele sutienului sport dynamiX star sunt fara cusaturi si sunt de asemenea, formate din doua straturi cu tesatura pichet in afara si tesatura in panza buclata in interiorul cupei. Insertia de tesatura tip plasa intre cupe confera o zona in plus de aerare.

Sutienele din gama Air Control sunt realizate din material tip plasa ce permite pielii sa respire. In lateral are insertii suplimentare pentru o sustinere perfecta a bustului. Croiul atenueaza miscarile sanilor in timpul activitatilor sportive. Cupele sunt fara cusaturi.

Bretelele ajustabile sunt moi, late, croite ergonomic. Previn durerile de gat si de umeri. Sunt pozitionate spre centrul spatelui. Asigura stabilitate, iar alunecarea de pe umeri este practic evitata.

Sutienele din gama Momentum au la exterior tesatura in material hidrofob iar la interior tesatura in material hidrofilic. Cupele sun conturate, fara cusaturi, armatura ergonomica iar bretelele sunt ergonomice. Spatele sutienului este realizat in tesatura ce permite pielii sa respire.

Sutienele din gama Anita Active comercializate de ORTOTECH pot fi adaptate doamnelor care au suferit o operatie de mastectomie care in continuare doresc sa fie persoane active.

Mai multe informatii despre gama de sutiene si proteze externe de san cat si despre gama completa de dispozitive medicale se pot obtine pe www.facebook.com/Ortotech, accesand site-ul www.ortotech.ro sau apeland numerele de telefon ale societatii ORTOTECH:

  • Bucuresti: 021.3260355 Mobil: 0745.17.29.29
  • Iasi: 0232.311010 Mobil: 0742.10.10.59
  • Constanta: 0241.619718 Mobil: 0748.88.99.92
  • Ploiesti: 0244.520474 Mobil: 0742.10.08.63
  • Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
    Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
    Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
    Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
    Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
    Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
    #lenjerie speciala Anita Active Ortotech, #lenjerie proteza san , #cancer