Doua produse impotriva durerilor articulare

Advertorial
Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 15:26
57456 citiri
Doua produse impotriva durerilor articulare

(P) Durerile musculare, durerile articulare, reumatismul si membrele obosite ne sustrag mobilitatea si ne impiedica libertatea de miscare. Indiferent de varsta, din cauza sedentarismului sau, din contra, a activitatilor fizice extenuante, corpul nostru incepe sa resimta durere in oase, tendoane, incheieturi si articulatii.

Dar exista produse naturale 100% romanesti care ajuta la ameliorarea inflamatiilor. Este vorba despre gelul Rematogreen si uleiul Tendoflexin.

Ambele produse se afla sub egida brandului Elixir Teleshop si dispun de o concentratie mare de extracte naturale, puternice pentru atenuarea si vindecarea durerilor articulare. Aceste produse naturale pentru vindecare si tratament pot fi regasite la preturi avantajoase pe site-ul bioo.ro.

Simptomele artrozei sunt atenuate cu ajutorul gelului Rematogreen

Gelul antireumatic Rematogreen are o cantitate de 100 g si vine la pretul de 99 lei, insa poate fi comandat la un pret si mai bun, intr-un pachet pentru o administrare mai indelungata si cu transport gratuit. Este vorba despre promotia 2+1 Rematogreen. Acest produs are in continutul sau extracte naturale, de plante, ce amelioreaza si calmeaza durerea din zonele cu probleme.

Ingredientele unice cu actiune benefica ale gelului Rematogreen sunt apa pura, extractul hidropropilenglicolic de lemn dulce, ulei de ienupar, ulei esential de lavanda, ulei de ricin hidrogenat, carbomer, fenoxietanol, etilhexil glicerina, dar si camfor si mentol. Toate aceste extracte naturale au proprietati antiinflamatoare, antiseptice, epitelizante si cicatrizante.

De asemenea, ajuta la regenerarea pielii, calmeaza sistemul nervos, imbunatatesc circulatia sangelui si actioneaza din plin asupra zonelor dureroase, fara a avea efecte adverse. Administrarea produsului Rematogreen se face prin aplicarea unei singure picaturi de gel in zona afectata si masarea acesteia pana la instalarea senzatiei de caldura.

Se recomanda aplicarea unei singure picaturi deoarece acest gel este foarte concentrat. Insa, produsul poate fi folosit de mai multe ori pe zi, atat pentru ameliorarea durerilor articulare, cat si pentru prevenirea acestora.

Uleiul Tendoflexin calmeaza durerea prin compozitia sa concentrata

Ca si in cazul produsului Rematogreen de la Elixir Teleshop, uleiul Tendoflexin este la fel de util pentru calmarea durerilor articulare si prevenirea lor. Are o cantitate de 50 ml si dispune de o formula foarte concentrata din extracte de plante cu proprietati antiinflamatorii. Si acest produs poate fi comandat intr-un pachet si mai avantajos cu tot cu transport gratuit de pe site-ul bioo.ro.

Tendoflexin este un ulei cu o compozitie concentrata care amelioreaza durerile articulare, durerile musculare, durerile reumatice sau de spate. Este foarte util pentru a fi aplicat in cazul persoanelor ce sufera de dureri de oase, dureri de muschi si de cei ce sunt slabiti din cauza reumatismului. Prin aplicarea catorva picaturi de produs pe zona afectata se instaleaza o senzatie de caldura care calmeaza si vindeca treptat durerea.

Produsul poate fi folosit de mai multe ori pe zi in zonele cu probleme, masand usor pentru a intra in piele si a-si face efectul. Instalarea senzatiei de caldura in zona cu probleme inseamna ca uleiul a intrat in piele si actioneaza in calmarea zonei dureroase.

Uleiul concentrat Tendoflexin este recomandat a fi aplicat in cazul mai multor afectiuni dureroase din ziua de azi. Asa se face ca produsul actioneaza la fel de bine in cazul entorselor, a artrozei, a reumatismului, displaziei cerviale, a contuziilor, dar si a discopatiei lombare. Continutul sau unic de ingrediente active din extracte de plante il face ideal in tratarea articulatiilor dureroase.

Produsul Tendoflexin are un continut bogat in extract de galbenele, extract de sunatoare, mentol, camfor, salicilat de metil, ghimbir, ulei de parafina, extract de ardei iute si tocoferol.

Aceste ingrediente naturale au proprietati antiinflamatorii si antiseptice, dar ajuta si la atenuarea durerilor cauzate de artrita, a infectiilor si a reumatismului.

Avantajele acestor doua produse concentrate cu putere mare pentru articulatii dureroase sunt multiple, insa ceea ce le recomanda este nu numai ameliorarea simptomelor specifice reumatismului, ci si prevenirea acestuia.

Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Gabriela Firea a declarat duminică, 28 aprilie, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că ea şi echipa sa propun o administraţie dinamică şi o...
#gel Rematogreen, #uleiTendoflexin , #durere